ARENYS 2 – IHC 3. MÉS JOC QUE MARCADOR

Victòria molt important de l’IHC a la pista de l’Arenys. Més ajustada del que pel joc s’haurien merescut però ha tornat a faltar efectivitat. Els igualadins no han sentenciat quan n’han tingut l’opció (de fet més d’una) i els locals, portats per la il.lusió de puntuar per primer cop en aquesta Ok Lliga, ho han aprofitat per estar dins del partit fins al final. Un final emocionant amb els areyencs jugant sense porter buscant un gol in extremis que els donés el primer punt de la temporada.

I això que el partit no podia començar millor pels arlequinats. Als 5 segons un Pla omnipresent (ha participat en els 3 gols de l’equip) ha marcat el 0 a 1. Ha estat només treure de centre i amb un xut exterior que ha superat al porter maresmenc Rivero. El domini igualadí era total i aviat ha donat els seus fruits. Al minut 5 Pla ha assistit Bars dins de l’àrea i en Roger ha clavat la bola al primer pal. Amb 0 a 2 ha acabat una primera part absolutament arlequinada. Molta potència ofensiva, defensa perfecta (l’IHC ha estat 30 minuts sense fer ni una sola falta) i un Elagi superlatiu.

A la segona meitat els igualadins podrien haver sentenciat amb una doble aturada de Rivero a remats de Molas i Méndez, però ha estat Marc Roca qui ha reduït diferències aprofitant un bloqueig no tant ben defensat com fins aleshores. 

Amb l’1 a 2 el partit s’ha equilibrat fins que Pla ha rematat la seva gran actuació amb una acció individual, entrant epr la banda dreta i superant el porter per sota les cames. Amb l’1 a 3 els igualadins han tingut 4 ocasions molt clares per marcar que no han acabat entrant i això ha obert la possibilitat que els locals (Marc Roca) marquessin un 2 a 3 a l’últim minut (faltaven 21 segons ) que ha semblat amenaçar un comiat de partit que es preveia plàcid. Aquí és on ha agafat més sentit la gran defensa arlequinada de tota la resta de partit. L’equip tenia un marge molt gran per fer faltes i ho ha aprofitat (ha acabat amb 7) per defensar amb altíssima intensitat… Fins i tot quan l’Arenys ha jugat sense porter per buscar el miracle del gol de l’empat. A la fi 3 punts molt importants que permeten a l’IHC d’arribar als 14 i de poder preparar amb tranquil.litat la visita del Caldes a Les Comes.

ARENYS DE MUNT 2 (0/2) Rivero, Daumal, Roca (2), Illa i Pèrez, equip inicial. Cusachs, Galan. Domènech i Gurri.

IHC 3 (2/1) Elagi, O. Vives, Pla (2), Bars (1) i Molas, equip inicial. Tety, Miquel, Méndez. Prat i Del Valle.

GOLS. 0-1 Pla (m 0’5), 0-2 Bars (m 5). SEGONA PART. 1-2 Roca ( m 12.59), 1-3 Pla (m 18), 2-3 Roca (m 24.39)

INCIDÈNCIES: 100 persones al Municipal d’Arenys de Munt. Roger Bars ha jugat el seu segon partit amb la máscara de protecció.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *