REUS 4 – IHC 6. IRREPETIBLE !!

IRREPETIBLE! Bàsicament perquè en l’última dècada i mitja no s’havia produit. L’IHC  ha tornat a guanyar a Reus en un partidàs dels de Ferran López. Com reivindicava fa unes hores Roger Bars a la mevaweb … “tal com està l’Elagi només falta que nosaltres fem més gols”. I és el que ha fet l’equip. L’Elagi ha complert amb la seva part (una altra actuació descomunal del porter arlequinat) i els seus companys l’han seguit amb gols (especialment Sergi Pla que ha signat un hat trick).

Per arrodonir-ho l’IHC ha sabut triar el moment de marcar. Els arlequinats s’han escapat de dos gols i després han sabut mantenir la diferència. Cada cop que el Reus s’atançava en el marcador els igualadins tornaven a restablir distàncies. Ha passat amb l’1 a 2 i l’1 a 3 (amb només 3 minuts de diferència) però especialment amb el 2 a 4 (només 9 segons després que el Reus es posés 2 a 3). I també amb el 3-5 (desactivant el perillós 3-4 35 segons abans). En l’última seqüència golejadora gdel 4 a 5 al 4 a 6 s’ha mantingut la reacció igualadina però amb un marge de temps una mica més folgat de 2 minuts. En una paraula els arlequinats han sabut jugar a la pista i al marcador.

SENSE EL TETY PERÒ AMB LA SEVA FORÇA

No es pot dir que les circumstàncies acompanyessin a l’IHC. Els igualadins arribaven a Reus després de la derrota roig-i-negra a la final de la Intercontinental i apareixien com a víctimes propiciatòries d’una revenja local. A més Ferran López tenia la baixa d’última hora de Tety Vives per un procés gripal (el seu lloc a a llista  l’ha ocupat l’andorrà Arnau Dilmé). Però com ja ha passat en altres ocasions aquesta temporada l’equip ha demostrat el seu caràcter i s’ha multiplicat per suplir l’absència del seu company (a qui li han dedicat la victòria com es demostra a la fotografia de D. Figueras). Guiats per un extraordinari Elagi els igualadins s’han decidit a anar a pel partit amb convicció a prova de clàssics.

Met Molas ha avançat l’IHC caçant un rebot de Balcells dins de l’àrea i tenint la sang freda d’aguantar el moviment del porter per col.locar-li la bola per sobre. 0 a 1 al minut 10 que els arlequinats han engrandit 3 minuts més tard amb una contra que Gerard Miquel ha acabat amb gran murreria. Ha amagat el passi i ha enganyat el porter local amb una bola rasa directa a porta.

El Reus ha aconseguit reduir diferències amb un gol de rebot de Torra que ha tingut la réplica ràpida de Sergi Pla 2 minuts més tard tallant una bola roig-i-negra i fent la típica incursió a l’àrea del davanter vigatà. Amb 1 a 3 s’ha acabat la primera meitat. Quedaven per davant 25 minuts i moltes emocions.

UN IHC DE RESPOSTA IMMEDIATA

A la segona  part l’equip ha mantingut prestacions. I fins i tot les ha millorades. Ha estat un Igualada de reacció immediata. 

D’entrada i amb només 45 segons jugats l’Elagi ha marcat la seva llei aturant un penal que podria haver estat clau per una hipotètica reacció reusenca. I tot i que els locals han tornat a reduir diferències amb el 2 a 3 l’equip ha respost amb una contundència que s’esdevindria constant i definitiva durant tot el segon temps. Només 9 segons després Pla ha rematat al segon pal el 2 a 4. Primera reacció tallada. 

I la seqüència s’ha anat repetint invariablement:

3-4 de Marin al minut 9. 3-5 de Pla (en penal repetit) 35 segons després.

Aturada de l’Elagi a la FD de 10 faltes llençada per Marin. 

4-5 del mateix Marin (en una “escopida” imparable des de la frontal). 4-6 de Vives en una contra al segon pal 2 minuts després. 

En definitiva, la tònica de tot el partit. L’Elagi aturant les jugades claus i l’equip amb màxima efectivitat i oportunisme. El premi a aquest gran partit arlequinat… els 20 punts i estar més a prop de la copa. I dissabte espera l’Alcoi. 

REUS 4 ( 1/3) Càndid, Bancells (1), Torra (1), Casanovas i Marin(2), equip inicial. A.Rodriguez i Salvat. 

IHC 6 (3/3) Elagi Deitg, Met Molas (1), Roger Bars, Sergi Pla (3) i Oriol Vives (1), equip inicial. Gerard Miquel (1), Jordi Méndez. Oriol Prat, Arnau Dilmé, Manel del Valle.

GOLS: 0-1 Molas (m 9.45) 0-2 G.Miquel (m 14), 1-2 Torra (m 18.37) 1-3 Pla (m 20.23). SEGONA PART. 2-3 Bancells (m 1.39), 2-4 Pla (m 1.48), 3-4 Marin (m 9), 3-5 Pla penal (m 9.35), 4-5 Marin (m 20.05) 4-6 Vives (m 22.07) 

Foto D. Figueras

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *