F. LÓPEZ:M’AGRADARIA QUE M’ACOMPANYÉSSIU PER SOMIAR MÉS FORT JUNTS

Hola a tothom:

Desitjo que tothom visqui amb passió allò que faci i que ofereixi sempre la seva millor versió en tot allò que fa. Desitjo que a ningú li manqui mai l’entusiasme i que la bona salut acompanyi a tothom.

El 2017 ha estat un any esplèndid en quant a creixement. Vam començar en una situació classificatòria complicada, però vam saber sobretot COM revertir la dificultat i vam carregar la motxilla d’aprenentatge que poc a poc ha anat donant els seus fruits i per això tenim aquesta situació de privilegi esportiu. Hem de sentir-nos  privilegiats però mai perdre de vista que ha estat el que ens ha dut fins aquí… la recepta ja la sabeu… il.lusió i treball.

Espero continuar creixent personal i esportivament aquest 2018 i que l’equip i l’IHC creixi també.

El meu somni, ara mateix a l’IHC, es poder disputar una final i guanyar-la. Si voleu …m’encantaria que tots els qui estimeu l’IHC m’acompanyessiu per sommiar més “fort” per tal de fer-ho realitat per tots plegats. Bon any 2018 a tots!

Ferran López, entrenador de l’IGUALADA HC.

Foto X. Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *