VALENTS … I AMB GUIÓ!

Els jugadors de l’Igualada RIGAT han obert aquest dijous una sèrie de dos entrenaments finals per tancar setmana. El fet de jugar diumenge contra el Vendrell habilita el divendres per acabar d’ajustar la preparació contra els vendrellencs. En la primera de les dues sessions els arlequinats han passat per la sala de vídeo on han visionat el tipus de joc del rival i el que els interessa de fer per intentar tenir opcions de sorpresa. 

Després, ja a pista, els jugadors han fet treball de velocitat curta amb la PF, Mònica Sala, i han exercitat situacions de contraatacs (un concepte del joc que es considera que pot tenir decisiu en el partit),  i també d’atac posicional, amb accions de 3×3 amb conceptes molt tàctics. Finalment els de Ferran López han incidit també en aspectes defensius. En definitiva l’equip ha mirat de fixar el tipus de joc que convé davant d’un rival molt complicat. Un Vendrell que te desequilibri, bon xut exterior, jugadors amb experiència,… en definitiva un rival molt difícil en línies generals. Per tot això, l’equip haurà d’afrontar el partit amb mentalitat positiva i competitiva. Això i…  ser molt valents, com apunten els tècnics, perquè si ho són i segueixen el guió els igualadins estan qualificats per obtenir els 3 punts.

Aquest divendres últim entrenament de la setmana… altre cop amb sessió de vídeo i treball en pista per arribar preparadíssims al partit de diumenge. Que per cert ja te àrbitres. Seran Raúl Burgos Manotas i David Godia Canaleta, amb Alberto López Expósito d’Auxiliar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *