ARRIBA LA COMPETICIÓ TOTAL. 24×24. SPIRIT OF HOCKEY 2018

S’apropa un dels dies més esperats pels jugadors de la base. Per molts suposa, fins i tot, el senyal de sortida de l’estiu després d’un any carregat d’esforços i intensitat. Arriba la gran festa de l’hoquei. L’esport més explosiu. La competició total. 24 x 24. 24 hores d’hoquei i diversió. Arriba l’Spirit of Hockey 2018.

Un torneig molt espectacular (i molt esperat) amb equips formats per un porter i 4 jugadors (amb un màxim de 7) en les categories ultra (nascuts abans del 2001) , infantil, aleví, benjamí i pre-benjamí. El torneig es disputarà del el 15 i 16 de juny  les inscripcions encara estan obertes (fins dilluns de la setmana entrant). Per apuntar-s’hi cal omplir un formulari en el FULL D’INSCRIPCIÓ on s’hi troba de fet tot el necessari per inscriure-s’hi. Una vegada fet el pagament s’haurà d’enviar un correu a l’adreça : secretaria@igualadahc.com amb totes les dades i el rebut bancari. Els interessats també s’hi poden apuntar trucant al 620 855 047 .

Marc Muntané, coordinador de l’hoquei base del club, apunta que l’Spirités una festa esportiva on volem que tots els nens i també adults s’ho passin molt bé… De fet és una manera de veure també ex-jugadors amb els patins calçats…l’objectiu principal és divertirse molt durant les 24h. L’any passat vam tenir més de 150 participants i aquest any esperem poder repetir“. Muntané ha volgut destacar la feina de tots els que participen de l’organització. “Agraïm els 10-12 voluntaris que fan que tot això sigui possible. Fan una gran feina!”.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *