G.MIQUEL: L’OBJECTIU PRINCIPAL ÉS AGAFAR EXPERIÈNCIA PER BARCELONA 2019

L’Europeu de La Corunya escalfa patins. La part catalana de la selecció holandesa (Tety Vives, Èric Vives, Rafael Morera i Joan Doncel,  ja ha fet camí cap a Galícia. Els “holandesos” surten aquest divendres al matí. També ho fan els andorrans que aquest dijous han fet l’últim entrenament abans de la competició. Just a punt de sortir cap a la Corunya la mevaweb ha parlat amb el jugador de l’Igualada RIGAT, Gerard Miquel.

P- Com arriba la selecció andorrana al campionat?

G.MIQUEL- Crec que arribem preparats, físicament estem bé, però sabem que és una competició absoluta i el ritme és totalment diferent al que estàvem acostumats fins ara, així que a veure com van les forces a mesura que van passant els partits.

P- Quin objectiu us marqueu?

G.MIQUEL- L’objectiu principal és adquirir experiència per preparar el Mundial de Barcelona 2019 i els futurs esdeveniments que vindran. És el primer any després de molts d’absència que reapareix la selecció absoluta, i plantejar-se un objectiu concret crec que és complicat

P- Qui veus com a favorits?

G.MIQUEL- Com sempre les favorites son Espanya i Portugal, però França fa anys que fa molt be la feina i te molt bona selecció, juntament amb Itàlia que te jugadors d’una qualitat individual espectacular.

P- Aquest divendres comença l’aventura doncs…

G.MIQUEL- Si, marxem cap a Galicia, per estar ja allà , passar el dissabte i estar a punt diumenge que és quan debutem.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *