L’IHC JUVENIL, 7È D’EUROPA

L’equip juvenil de l’IHC no ha pogut complir els pronòstics que l’assenyalaven com el gran favorit a guanyar l’Eurockey sub-17. Els de Francesc Fernàndez s’han vist sorpresos per un Caldes molt efectiu que s’ha posat 3 a 0 en el marcador, amb gols de Nil Folguera (2) i Pau Zamora. Els arlequinats han reduit diferències amb dos gols en el tram final de Gerard Riba i Aleix Marimón, però no han estat a temps d’empatar el partit.

Condemnats a jugar pel 5è al 8 è lloc, els arlequinats s’han enfrontat als encara campions de la competició, els jugadors del FC Barcelona que al matí havien perdut per 3 a 2 amb un dels finalistes, l’Sporting de Portugal, en un partit marcat per un arbitratge horroròs que ha provocat l’eliminació dels catalans. 

El FCB ha encaixat millor que l’IHC el cop moral i ha aconseguit derrotar als igualadins per primer cop després de 4 enfrontaments (incloses les semifinals del campionat de Catalunya). Pel Barça han marcat Oriol Llenas (2) i Oriol Sebrià. El gol arlequinat l’ha fet Aleix Marimón. El Barcelona ha acabat cinquè ja que s’ha imposat per 1 a 0 al Bassano, mentre l’IHC s’ha fet amb la setena plaça en derrotar a l’Alcoi per 5 a 2 amb gols de Gerard Riba (2), Aleix Marimón (2) i Martí Busquets. Pels alacantins han marcat Íker Jover i Javi Alòs.

La final de l’Eurockey, que es jugarà a les 12 del migdia, serà tot un derbi lisboeta. S’enfrontaran l’Sporting contra el Benfica, que curiosament també van derrotar als blaugranes, en un dels partits amb més expectació del campionat i un altre cop amb un arbitratge molt deficient. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *