F.LÓPEZ: TENIM MOLTES COSES A MILLORAR

P- Ferran., gran partit i millor resultat a Lleida

F.LÓPEZ- Crec que vam saber competir molt bé. Una cosa és jugar i l’altra és competir… i vam entendre a la perfecció la diferència. Sabíem que havíem de contrarestar els atacs i contraatacs del Lleida i així ho vam fer. Crec que vam dur a l’extrem el plantejament de partit i per això estic molt content.

P- El resultat, però, no mostra la dificultat del rival.

F.LÓPEZ-  Si. Tot i que algú pensi que va ser fàcil no ho va ser. El Lleida és un bon equip i ens ho van posar molt difícil com sempre… però teniem ganes de guanyar-los per tot plegat i vam demostrar des del primer minut voler-ho fer.

P- L’equip te la punteria esmolada…

F.LÓPEZ- Per fer 5 gols a la Ok Lliga s’ha d’atacar i cal saber sobretot com fer-ho. Un equip no pot fer 5 gols si només defensa…això és lògic, ho enten tothom, és obvi i l’únic que vam fer els entrenadors és transmetre el mode de com fer-ho i ens va sortir bé. Normalment un equip que ataca rep faltes de la defensa del rival, això també és obvi… en això a diferència al partit de Caldes, vam saber aprofitar la bola aturada, en forma de penal i FD.

P- I la defensa està a un nivell altíssim … segon equip menys golejat de la categoria.

F.LÓPEZ- Vam estar molt ordenats en defensa i en atac. L’equip em va transmetre solidaritat i sobretot “gana”. Hem de mantenir tot això. Aquest és el repte.

P- I a partir d’ara?

F.LÓPEZ- Toca treballar de valent per mantenir els bons hàbits que fan créixer als Equips. Està bé estar contents pels resultats i hem d’estar-ho… pensant això sí, que si volem continuar creixent hem de continuar treballant molt i el més important… molt millor que el que estem fent ara en algun aspecte. Tenim moltes coses a millorar. 

P- I ara arriba el Reus?

F.LÓPEZ- Setmana important de treball per rebre al Reus en les millors condicions a Les Comes. Volem tornar a guanyar i per això s’haurà de treballar de valent. Dilluns vam tenir festa… portem molts “quilometres” en pocs dies a sobre i certa fatiga. I aquest dimarts, dimecres i dijous entrenament per preparar un partit contra un gran rival.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *