SOLIDARITAT CONTRA PÓLVORA

Els jugadors de l’Igualada Rigat han tancat aquest dijous la preparació de cara el partit de dissabte contra el Reus. Els de Ferran López han fet una sessió de vídeo basada en el joc de l’equip del Baix Camp. Tot per afinar totes les opcions de joc en un partit que s’endevina duríssim.  Per això els arlequinats s’han dedicat a estudiar situacions específiques que creuen que apareixeran en pista. 

Al vestidor igualadí ha ha un consens absolut sobre que el Reus és un rival molt complicat, un equip amb grans individualitats, amb molt de talent,  sobretot en atac… “tenen molta pólvora” diuen els jugadors que són conscients que hauran de saber llegir molt bé el partit i que hauran de competir a gran nivell durant el 50 minuts. Però l’equip és optimista. Creu  que està creixent moltíssim en els últims partits tot i que reconeixen que els tocarà pedalar de veritat i anar tots a una i ser solidaris per poder tirar endavant aquest partit .

Finalment l’entrenament s’ha completat amb situacions tàctiques i de finalitzacións. Un  cop acabada la sessió preparatòria Ferran López ha confirmat que entra a la convocatòria el jugadors juvenil Martí Busquets, que ha estat precisament un dels que ha ajudat els sèniors en aquesta sessió preparatòria junt amb els també juvenils Aleix Marimon i Guillem Torrents.

L’IHC-Reus, tot un clàssic a l’Ok LLiga, es jugarà a Les Comes a partir de les 8 amb arbitratge de José Juan Melero i Alberto Veiga Martínez. Aleix Gorina Bail en serà l’àrbitre auxiliar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *