1ª CAT. VALLTER IGUALADA 2 – VILASECA B 6. EN FASE NEGATIVA

Crònica M.B.

La situació del Vallter Igualada B ha girat com un mitjó. D’equip invicte (amb 5 victòries i un empat) s’ha passat a 3 derrotes consecutives contra tres filials de terres tarragonines: Reus, Vendrell i Vilaseca.

L’equip segueix patint un mal que s’arrossega ja de la temporada passada. Quan encaixa un o dos gols hi ha un enfonsament anímic i aleshores desapareix el joc col·lectiu que el caracteritza i es substitueix per cops de rauxa individual.. La temporada és llarga per poder redreçar aquests mals resultats i tornar al camí de la victòria.

El partir contra el Vilaseca es va acabar al minut 10 quan ja amb 0 a 1 Méndez no pot transformar un penal i a la contra els visitants fan el 0 a 2. Més infortuni impossible. A l’inici de la segona part, amb 2-4 marcat per Siscu Rubinat semblava que l’equip podria reaccionar però dos gols més encaixats en 2 minuts van deixar el partit sentenciat. Diumenge que ve els arlequinats visiten Pins Vens, per jugar contra un molt complicat Sitges.

VALLTER IHC 2 (1/1) : Carles Ferrer, Dani Gual, Siscu Rubinat (2), Arnau Figuerola i Bernat Yeste, -cinc inicial-, Ferran Yeste, Jordi Méndez, Quim Aribau, Bern Gabriel i Manel del Valle (ps).

Vilaseca B 6 (4/2) Eric, Pau (2), Morales, Catalinu (1) i Ruano (3),- cinc inicial-, Oscar, Miki i Castellnou.

Àrbitre: Aleix Gorina. Targeta blava a Pau del Vilaseca.

Gols: 0-1 Ruano, min 5.30. 0-2 Catalinu, min 10.30. 0-3 Pau, min 16. 1-3 Siscu Rubinat, min 19. 1-4 Ruano, min 25.30. 2-4 Siscu Rubinat, min 30.30. 2-5 Pau, min 35.30. 2-6 Ruano (fd), min 37.30.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *