IHC RIGAT 4 – DIESSBACH 1. RENDA DE 3 EN EL RETORN DE SERGI PLA A EUROPA

L’Igualada RIGAT ha aconseguit una renda positiva (encara que potser una mica ajustada) pel partit de tornada d’aquests vuitens de final a Suïssa. Podria haver estat pitjor perquè el Diessbach havia col·locat un perillós 3 a 1 en el marcador a falta de només 4 minuts. Però el gol d’Oriol Vives, només 2 minuts després, ha re-establert la diferència de 3 que ser transcendental de cara al partit de tornada en una pista que segons tots els informes és molt complicada.

El partit del retorn de Sergi Pla no ha estat còmode pels igualadins. El Diessbach jugava a possessions molt curtes, amb molt tir exterior i això ha contagiat una mica al joc arlequinat que ha patit d’un punt de precipitació. Entre això i la bona actuació del porter portuguès del RHCD, Carlos Silva, el resultat no ha estat tan ampli com per ocasions haurien merescut els de Ferran López.

La primera meitat ha acabat amb un 2 a 0 curt pels mèrits locals, amb gols de Méndez rematant de primera una contra de 3 i de Tety Vives en un remat que els col·legiats, els anglesos Karl Wilson i Bruno Sosa, han fet repetir (el primer s’havia estavellat al pal).

El 2 a 0 s’ha mantingut invariable durant 15 minuts de la segona part (especialment per l’encert de l’Elagi que ha aturat una FD per targeta blava al Tety). L’equip ha sabut salvar la inferioritat i just al minut 15 Méndez ha tornat a muntar contra i ha batut al porter amb un remat ras que se li ha escolat sota cames.

En els últims 4 minuts s’han viscut 2 gols més, el de Kissling que es convertia en una greu amenaça per la tornada i el d’Ori Vives (amb un remat des de la frontal) que la desarticulava. Ara els igualadins hauran d’aparcar la WS Europe Cup i tornar a centrar-se en l’Ok LLiga ja que tenen visita al Palau Blaugrana dimecres a les 8.

IHC RIGAT 4 (2/2) Elagi Deitg, Met Molas, Ton Baliu, Oriol Vives (1) i Tety Vives (1), equip inicial. Sergi Pla, Roger Bars, Jordi Méndez (2). Gerard Riba i Manuel del Valle.

DIESSBACH 1 (0/1) Carlos Silva, Wyss, Rui Ribeiro, Jiménez i Kissling, equip inicial. Albert Galán, Rui Faria i Schmidt-

GOLS: 1-0 Méndez (m 13), 2-0 Tety penal (m 17). SEGONA PART. 3-0 Méndez (m 15), 3-1 Kissling (m 21), 4-1 Oriol Vives (m 23).

INCIDÈNCIES: Ha estat el partit de tornada a la competició europea després de la “sanció inversemblant” de Sergi Pla. Era també el primer cop que el Diessbach visitava les Comes i per això ha tocat complir amb la tradició de l’intercanvi de banderins. Els col·legiats, els anglesos Karl Wilson i Bruno Sosa, han tingut alguna errada de gruix però no han estat decisives pel resultat final del partit.

Foto Xavi Garcia

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *