ENCARA MÉS D’HORA QUE MOLT D’HORA

Els jugadors de l’Igualada Rigat han tancat ja la seva preparació pel transcendental partit de dissabte a Suïssa. Els igualadins han fet aquest dijous l’últim entrenament de la setmana. Ha arrencat amb una sessió de vídeo per veure el rival i per centrar el plantejament de partit que segons els tècnics passarà per estar molt alerta. Aquesta és una eliminatòria que comença a tenir premi ja que et deixa a 2 partits de la Final Four. Per això els arlequinats volen treballar molt bé a la pista suïssa per guanyar el partit i a més recuperar bones sensacions després dels últims resultats a l’Ok Lliga.

Després de la sessió de vídeo l’equip ha treballat situacions de contraatac per afinar la punteria i ha acabat amb accions defensives i tàctiques. Han participat en l’entrenament el porter juvenil Guillem Torrents i Gerard Riba i Bernat Yeste. Tots els jugadors de la plantilla han mostrat les seves ganes de tornar a casa després del viatge amb la classificació.

Abans els “rigats” hauran d’afrontar un viatge complicat. L’expedició igualadina sortirà molt d’hora, la matinada de dissabte, cap a Suïssa. De fet el jugadors han quedat convocats a 3/4 de 4 de la matinada davant de l’Hotel Amèrica. El vol de Vueling cap a Ginebra surt a les 6 i 10 del matí i l’arribada a Suïssa està prevista 10 minuts abans de les 8. L’equip dinrà de camí cap a Diessbach, a la localitat de Prevessin-Moens. L’equip arribarà directe al pavelló ( i per tant no podrà provar pista, un inconvenient que hauran de superar els de Ferran López). El partit començarà a 2/4 de 6 de la tarda. Després l’exepdició igualadina farà nit a l’aeroport. I diumnege els jugadors tornaran a llevar-se d’hora (però no tant). A les 7 del matí diana per agafar el vol a 2/4 de 10 L’arribada a Barcelona està prevista per les 11 del matí… amb el desig de fer-ho ja a quarts de final.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *