FERRAN LÓPEZ: S’OBRE UNA ETAPA TREPIDANT I APASSIONANT

Els jugadors de l’IHC RIGAT han fet aquest dijous entrenament amb sessió de vídeo per repassar el partit de Vic. Segons el tècnic Ferran López “era interessant veure-ho el més aviat possible i a les imatges s’hi corrobora que vam fer un bon partit, que vam estar forts i solidaris i que l’equip va competir a un nivell molt alt”.

Després l’equip ha fet treball físic amb el Joan Pont, sobretot de càrrega de resistència una miqueta aeròbica i exercicis de situacions defensives. De fet el 80% de la sessió ha estat en mans del Joan perquè “creixem que és el que es necessita, veient tot el que arriba. A partit d’aquest dimecres els jugadors tindran més dies lliures… “un cap de setmana merescut per recarregar piles i més pensant en el que ens ve … el descans també anirà bé pel tema mental. Estar el cap de setmana amb les famílies, tranquils i relaxats …

ELs arlequinats tornaran a la feina dilluns per preparar el partit contra el Noia que obre una “etapa trepidant i apassionant per tots als que ens agrada competir”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *