LA SETMANA DEL RETORN DELS SOMRIURES

Els jugadors de l’Igualada Rigat han tancat la setmana de preparació pel partit contra el Reus amb sessió doble habitual: Vídeo i després entrenament a pista. Allà els arlequinats han treballat conceptes tàctics bàsics per afrontar un partit contra un súper equip, amb una súper plantilla professional com és el Reus.

L’equip és conscient que haurà de estar molt concentrat a pista perquè el Reus no només són individualitats sinó que juguen en conjunt i molt bé. Per això els tècnics els han marcat alguns aspectes concrets d’alguns jugadors en especial. de tota manera el plantejament global ha quedat clar amb la feina de tota la setmana tant a la pista com amb les visites a la sala de vídeo.

L’equip està amb ganes de tornar a jugar després de la desfeta a Europa que de fet ja és història. Ara toca estar atent a la lliga. De fet pels tècnics aquesta és una setmana per recuperar somriures. I els ànims. Perquè l’equip està suficientment treballat físicament, tècnicament, tàcticament… el que tocava era el treball mental i tornar a ser l’Igualada de sempre. I aprendre a gestionar bé allò que li passa a l’equip i treure’n conclusions per millorar.

Per tot això els jugadors han acabat la setmana amb moltes ganes de competir un altre cop i de fer un molt bon partit a Reus. Aquestes últimes temporades els igualadins han jugat bons partits al pavelló del Reus Deportiu…. i en algunes ocasions hi han guanyat. I l’equip vol repetir el joc i si pot ser els resultats positius. Per aquest partit contra els roig-i-negres Ferran López ha convocat el jugador júnior Bernat Yeste.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *