AL 100% i FINS AL FINAL

Els jugadors de l’Igualada RIGAT han fet aquest dilluns el primer entrenament de la setmana. Com en les últimes setmanes hi ha hagut una part de manteniment físic, liderat per en Joan Pont, i una altra en la que s’han treballat situacions de quatre per quatre contraatacs i finalitzacions. Tot per aguantar velocitat amb el “dipòsit” mig ple, ja que les forces estan limitades tant físicament com mental.

En aquesta primera sessió de treball hi ha hagut també autocrítica. El tècnic, Ferran López, ha reconegut que “no estan contents del partit de dissabte… l’equip no va competir com cal i crec que és una cosa a millorar. Tot i que ja està tot definit a la classificació hem de ser més ambiciosos”. Al marge d’haver fet una bona temporada i estar en un cinquè lloc molt còmode i d’haver complert amb escreix els objectius (tret potser de la Cers), Ferran López explica que “no li agrada gens no competir al 100% fins al final. Hem fet sessió de vídeo per analitzar el partit del Vendrell i hem deixat clar que hem de millorar aquest aspecte de cara a dissabte que ve… els tècnics els donarem totes les eines fins al final dels jugadors perquè arribin al màxim a cada partit i així poder competir al 100% fins al final“.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *