ESPANYA 3- ARGENTINA 4. A. MARIMON NO POT DEBUTAR AMB VICTÒRIA ALS WRG

La selecció sub-19 de l’arlequinat Aleix Marimon, no ha tingut el debut mundialista somiat. L’estatal no pogut començar amb victòria la seva participació als WRG. Espanya ha caigut per 3 a 4 davant d’una complicada Argentina que ha estat demolidora a la contra. El jugador de l’IHC no ha sortit de titular però ha entrat solventment a la rotació i ha disposat de molts minuts. Marimon ha tingut el suport a la grada dels seus companys a l’equip juvenil de l’Igualada i d’aficionats i entrenadors arlequinats.

Foto RFEP

El combinat de Sergi Macià, ha aconseguit remontar el gol inicial en contra de Facundo Ortiz després d’una bola perduda a mitja pista per una relliscada. I ho ha fet amb dues accions de mèrit de Roc Pujadas. La primera meitat ha acabat amb empat a dos amb un gol de Joaquin Olmos.

A la segona la sub-19 no ha pogut frenar l’encert de albiceleste. Els sudamericans se n’han anat amb dos gols d’Eitel Torres i Bruno Alonso i només a falta de 28 segons Joan Pujalte ha pogut reduir diferències però ja no hi ha hagut temps per empatar. Aquest diumenge toca Suïssa. També a les 8.

SERGI MACIÀ: HEM ESTAT MILLORS PERÒ NO HEM ESTAT SUPERIORS

P- Sergi, en totes les teves declaracions sempre destacaves la importància del primer partit dels WRG. Ara l’important haurà de ser el segon.

S.MACIÀ- Segueixo pensant que el primer partit és molt important perquè et deixa un munt de sensacions… el fet de tenir bones sensacions sempre és bo però aquest cop no és el cas… sense que hagin estat negatives. Hem estat millors però no hem estat superiors i en canvi l’Argentina ha estat molt superior a la definició i això ho ha marcat tot… l’equip, certament, ha estat un pèl agarrotat.

P- Producte del debut?

S.MACIÀ- Si jo ja sabia que el tema de portar un equip jove podia donar aquest tipus de sensacions… a més nosaltres el tema de la calor l’hem patit moltíssim, molt més que ells i això que hem arribat a rotar amb vuit jugadors perquè sabia de l’exigència d’un partit així… però hem tingut puntualment la relliscada de l’Uri al mig camp, la robada de bola a l’Aleix en un moment que no tenia pressió per treure la bola i ens han agafat una contra absurda…i fallar 2 FD… i no gestionar bé el quatre contra tres… hem gestionat fatal el quatre contra tres!… tot i que l’havíem treballat moltíssim amb moltes variables… hem pogut filtrar amb alguns moviments però no estat ni amb claredat ni amb solvència. L’Argentina fet el seu paper defensant el darrere … ha estat un anti-argentina perquè sempre és molt més agressiva però avui ha defensat molt bé al darrere i agafat molt bé les seves opcions a la contra i ha definit per qualitat individual. Ara nosaltres hem de veure quines han estat les altres les nostres errades més greus perquè no tornin a passar i, en el que hem fet bé, arribar a l’excel·lència, sobre tot en el tema de matar el partit i tenir profunditat de cara a porteria

P- I ara hauràs de recuperar anímicament al grup?

S.MACIÀ- No, no crec que que calgui… som un grup molt compacte a nivell humà tot i tenir jugadors que tenen només 16 anys… crec que la fortalesa ha de venir del cos tècnic que ha d’estar damunt d’ells constantment. Però no és un tema d’animar …jo els ho he dit “no us haig d’animar ens hem de cohesionar tots perquè tenim un objectiu comú que és el pròxim partit contra Suïssa… tot el que sigui pensar en el passat serà un pes per poder desenvolupar el present què t’ha de portar cap a un futur millor. Crec que ells són conscients d’això. I ara toca recuperar-se bé pel tema de la calor i tenir clar que aquest diumenge al matí ens hem d’aixecar amb la claredat i la voluntat de seguir forts perquè estem en un mundial. Per arribar a quarts de la millor manera pels aparellaments

P- Què t’esperes del partit contra Suïssa.

S.MACIÀ- En els dos grups hi han tres equips amb nivell… Colòmbia Itàlia Portugal Espanya Argentina i Xile… Estats Units està en aquest mundial però a molta distància i Suïssa té un perfil B en el nostre grup. Aquest diumenge serà un dia per recuperar sensacions a nivell molt més individual que col·lectiu… s’han de trobar còmodes amb el contraatac, les transicions … en el passi… en la selecció de tir … que trobin la seva millor versió que avui només hem tingut per moments i això ens ha acabat passant factura. I després ens quedarà Xile que és un partit molt important que definirà com quedaran els quarts.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *