CANVIS A L’OKLLIGA CATALANA. TARADELL SERÀ EL PRIMER RIVAL

Aquestes últimes hores hi ha hagut diversos canvis en l’Ok Lliga Catalana, la competició amb la que l’IHC RIGAT començarà la pretemporada. Finalment els igualadins jugaran divendres 23 contra el Taradell. Dimarts 27 contra el palafrugell a les Comes i finalment divendres 30 contra el Lleida a casa. Els canvis s’han fet per necessitats de calendari i per conveniència dels equips implicats.

PERE SEGURA ÉS L’HOME YARIS

Aquest dimarts s’ha lliurat el Toyota Yaris Hybrid que sortejava el club en col.laboració amb la concessionària igualadina d’aquesta prestigiosa marca japonesa. El guanyador ha estat Pere Segura que va comprar la butlleta amb el número 40177, que va resultar ser la guanyadora en el sorteig que es va realitzar el passat mes de juny. 

EL PATINATGE ARTÍSTIC SUPERA EXÀMENS

Les patinadores de l’Igualada Rigat acaben de participar en les proves de nivell de les seves categories, on s’examinen integratius marcats per la federació catalana de patinatge i en cas que se superin donen accés a un nivell de competició superior. Les proves es van fer dissabte 27 de juliol a Sant Pere de Riudebitlles. 


Les arlequinades Ivet Riera i Rut Martí van superar la prova del Nivell C i a partir del setembre competiran al Nivell B. La Núria Barrado, va passar la prova Nivell D i al tornar de vacances competirà a Nivell C.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *