I ara IGUALADA

Encara amb les imatges vives de la nit històrica que va viure l’hoquei patins ahir a la Plaça de Sant Jaume ara és Igualada qui ha de demostrar que també està al costat de l’esport català. Dijous hi ha el primer partit de l’Hormipresa Igualada després del Mundial de Macao i serà l’oportunitat d’homenatjar als nostres dos campions: David Càceres i David Busquets. El partit contra el Shum Massanet (també amb un campió del Mon, Rodri) es juga a 2/4 de 10 al Pavelló de les Comes.
Mentrestant l’equip d’Albert Folguera segueix preparant la marató que els espera els pròxims dies: 3 partits en 6 dies: Shum, Vic i Barça.
Els dos campions del mon s’incorporen avui als entrenaments. Com també ho farà l’Edu que ahir no es va poder entrenar afectat per un virus estomacal. Mentrestant Freddy Hinojal segueix l’evolució positiva de la seva lesió al trapezi. Encara té molesties i no pot moure’s al 100 per cent però espera estar del tot recuperat pel primer partit de la "marató".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *