CATALUNYA-ESPANYA al Mundial de San José

Catalunya jugarà la primera fase del Mundial A de San José, a Califòrnia, contra França, Holanda i… Espanya.  Catalunya haurà de jugar contra Espanya si és que superem l’Assemblea de Fresno i si Espanya no es retira. Així consta a la distribució dels equips per grups establerta pel Mundial segons ha informat Catalunya Ràdio.

 L’explicació és fàcil. A cada mundial hi ha quatre grups: A, B, C i D. I la composició d’aquests grups es fa en funció de la classificació de l’últim mundial. En aquest cas, del mundial d’Oliveira (Portugal) del 2003.

Els quatre primers d’aquest mundial seran els caps de sèrie a San Jose l’any vinent. És a dir, Portugal, que va quedar primera, serà el cap de sèrie del grup A. Itàlia, que va quedar segona, cap de sèrie del grup B. Espanya, que va quedar tercera, cap de sèrie del grup C. I Argentina, quarta, cap de sèrie del grup D. En el grup C, el d’Espanya hi entrarien per un sistema de serpentina, el 6è classificat de l’últim Mundial, França i l’onzé , Holanda. L’últim lloc del grup l’ocuparia el primer classificat del Mundial B, per tant Catalunya.

La distribució de grups quedaria així:

GRUP  A

GRUP  B

GRUP  C

GRUP  D

Portugal

Itàlia

Espanya

Argentina

Angola

Suïssa

França

Estats Units

Xile

Moçambic

Holanda

Alemanya

Andorra

Anglaterra

Catalunya

Brasil

En declaracions també a Catalunya Ràdio, el seleccionador Jordi Camps ha assegurat que "si ens hem d’enfrontar ho farem però abans han de passar moltes coses, el si a Fresno, s’han de trobar les federacions per solucionar la convocatòria de jugadors, falten encara moltes coses". Camps ha reconegut que no sap com pot influir el que està passant aquests últims dies. "Fins ara havíem treballat en silenci però ara hem fet molt soroll i no sé com ho encaixaran a Madrid. S’hauria de canviar la llei espanyola, però la internacional si que permet l’enfrontament i si no s’hi presentessin podríen ser sancionats per incompareixença".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *