ORIOL BARGALLÓ: Noto el suport de la gent

El jugador més destacat del partit contra el Shum a les Comes ha estat sens dubte el porter : Oriol Bargalló. Ha estat decisiu en moments determinats del partit amb el marcador ajustat. Bargalló reconeix que "feina si que n’he tingut. El Shum és complicat perquè es dedica a penjar boles i s’ha d’estar molt atent. Però no he vist perillar en cap moment el resultat. Hem tingut ocasions per marcar més gols". El porter igualadí està satisfet però avança que encara no està al 100 per cent, "encara he de millorar". En aquest sentit reconeix que és molt importnat el suport que té dels aficionats: " Si, si que se senten els crits de la gent i els aplaudiments. Hi ha moments que no t’hi fixes tant però si que ho notem i ens dóna molta força".

En l’altra cara de la feina de l’equip, l’ofensiva,  hi segueix destacant Jordi Raventós. Dos gols més i ja en porta cinc. Pel Baba això de ser "pitxixi "no és important. Sóc dels que penso que s’haurien de comptar més les assistències que els gols. En els gols d’avui jo estava al segon pal i el mèrit és de qui m’hi fa arribar la bola". De tota manera Raventós reconeix que està tenint sort en aquest inici de temporada.

Un altre dels jugadors que estan molt fins és la "bomba" Pep Torras. Ha tornat a ser l’home que ha obert el partit amb el seu gol a la primera part encara que el Pep prefereix destacar "la importància dels 3 punts". Torras fa autocrítica: "Hem sortit adormits i ens ha faltat ritme però ara el que toca és guanyar com sigui. Igual que contra el Vic que serà molt complicat perquè encara no han guanyat cap partit i això els fa encara més perillosos".

Mentrestant els dos mundialistes Càceres i Busquets tenen clar que han d’anar a poc a poc per anar agafant el ritme de competició després del Mundial. Càceres diu que ja ha superat el jet lack , mentre el que molesta ara a Busquets no és tant el cansament com un refredat que l’ha deixat mig tocat. Tant un com l’altre admeten "que el que ens ha passat aquests dies no ho oblidarem mai. Ho hem viscut a tope, però ara ja ha passat i hem de seguir treballant. El que volem és tornar a viure situacions iguals però ara amb l’Igualada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *