CABESTANY: ENS FALTA AFINAR ALS ÚLTIMS 5 METRES

Guillem Casbestany ha estat l’autor del tercer gol de l’Hormipresa Igualada, que en aquell moment confirmava una remuntada molt treballada davant del Vic, que al final no s’ha pogut acabar de concretar.

P. S’han perdut dos punts, però també s’ha de recordar que havíem arribat a perdre per 0 a 2, no Guillem?

G- Si, però jo seguiexo pensant que hem perdut dos punts. No estem jugant malament però no estem tant fins com hauríem d’estar. Ens falta precisió sobre tot en els últims passis. No només de cara a porta, hem d’afinar més en els últims 5 metres, jugar amb més confiança.

P. I per afirnar-ho què, més treball?

G- La feina l’estem fent ben feta. No sé si és deguit a l’aturada de la competició, la continuitat de partits però ens falta agafar una mica de nivell de precisió. I segurament també dos o tres partits bons.

P- Però hem tingut opcions de guanyar.

G- Si. Els penals i la falta directa podríen haver decantat la balança. Avui no els hem marcat. Altres vegades és a l’inrevés. Al final de temporada si fem números els penals ens donem més que no pas ens treuen. Un altre dia entraran.

P- Tu ja n’havies tirat un a la primera part i l’has enviat al ferro. Per això has decidit canviar la manera de tirar-lo?

G- Si, per això mateix. He pensat que en el segon el porter faria igual que al primer i l’he intentat enviar a la dreta però el Victor m’ha aguantat molt bé.

P- I dimarts el Barça

G– És, com sempre, un partit complicat però no impossible. De fet som els que més els compliquem les coses i aquesta vegada ho tornarem a intentar. Anem al Palau a buscar punts. Si poden ser el tres millor.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *