PRIMER EMPAT A LES COMES: HORMIPRESA IGUALADA 3- VIC 3

L’Hormipresa Igualada ha empatat a 3 a les Comes contra el Vic en un partit en que ha arribat a perdre per 0 a 2, que ha aconseguit remontar fins al 3 a 2. El Vic ha tornat a empatar per un penal molt rigorós (per no dir una altra cosa) marcat pels arbitres. Al final l’IHC podria haver guanyat perquè ha disposat d’una falta directa i un penal als instants finals del partit que ni Cabestany ni Torras han aconseguit transformar. Per tant només 1 punt que podrien haver estat 3 però també zero.

La primera part l’han controlada en tot moments els osonencs que s’han arribat a posar 0 a 2 amb gols de Borja Lòpez i Eloi, el segon amb força sort perquè quan el jugador del Vic anava a rematar l’stick se li ha girat i la bola ha anat cap a l’escaire contrari, sense que Oriol Bargalló, que ha tornat a fer un molt bon partit, pugués fer res per aturar-lo. Per sort per l’Hormipresa Igualada ha tornat a aparèixer Pep Torras que en una jugada personal ha marcat el 1 a 2 abans del descans que deixava la porta oberta a l’esperança d’una remuntada. La segona part ha estat totalment dominada pels igualadins que han pogut remuntar gràcies als gols d’Edu Fernàndez i Guillem Cabestany. El 3 a 2 però ha durat poc al marcador perquè Titi Roca , de penal molt protestat, ha aconseguit empatar. Fins el final l’Hormipresa Igualada ha intentat marcar el gol de la victòria però no ho han aconseguit malgrat disposar d’una falta directa i d’un penal.

D’aquesta manera l’Igualada continua invicte a les Comes (dues victòries i 1 empat) i suma ja 8 punts mentre els d’Osona obtenen el primer punt després de 3 derrotes seguides.

HORMIPRESA IGUALADA 3.: Oriol Bargalló, S. Montferri, P. Torras, G. Cabestany i Edu F. (cinc inicial). D.Càceres, J. Raventós i D. Busquets.

RONCATO VIC 3. Agramunt, Corominas, Casadevall, Ordeig i Pujadas, cinc inicial. Borja L. i Eloi.

ARBITRES. Garcia i Delfa. Molt protestats sobre tot pel penal del 3 a 3 a favor del Vic. Han ensenyat tarjetes blaves a Torras de l’IHC i a Ordeig, Roca (directa) i vermella per acumulació a Ordeig.

El pròxim partit de l’Hormipresa Igualada serà dimarts al palau Blaugrana contra el FC Barcelona.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *