El 2005 COMENÇA A SUÏSSA

Ankündigung

L’Hormipresa Igualada torna aquest dilluns als entrenaments amb la vista posada ja al primer partit de la lligueta de quarts de finals de la LLiga Europea que s’ha de jugar dissabte a Uttigen, a partir d’1/4 de 9. Aquesta serà la primera setmana gairebé "normal" després de les festes de Nadal i Cap d’any. Tot que no ho serà plenament perquè entremig encara queda la festa de reis, que modificarà la pauta d’entrenaments habituals. El dia 5 els jugadors de l’IHC tindran sessió preparatòria per poder celebrar amb prou temps la nit de reis. I l’endemà no hi haurà entrenaments. Amb la qual cosa només queden tres dies, dilluns, dimarts i dimecres per poder preparar els últims detalls pel partit contra els suïssos.

Aquest tres entrenaments han de servir perquè el capità David Càceres s’incorpori definitivament a la dinàmica del grup. Ja fa 23 dies que es va lesionar al PalaBassano en el partit de tornada de la primera eliminatòria de la lliga europea. La seva lesió, un trencament de fibres a l’abductor esquerra, de dos centímetres, demanava temps. Amb aquestes 4 setmanes la lesió es pot donar per oblidada però Càceres haurà de recuperar ara el ritme dels seus companys. A la seva web l’Uttigen ja parla dels partits que es jugaran al seu pavelló, el Halle Grüeneblatz",  en aquesta Copa d’Europa. El titular se l’emporta el FC Barcelona, actual campió de la competició, però dins de la informació destaca que l’Igualada és un dels "TopTeams" espanyols i que de fet el primer partit del grup els enfrontarà als igualadins.

L’Uttigen ha tingut una aturada de la lliga molt més curta que els igualadins. El seu últim partit va ser a casa, el dia 28, contra el Thunestern, el líder de la lliga suïssa. El resultat final clarament favorable als visitants, per 0 a 5. En aquests momnets l’equip que entrena Jordi Steff és 5è a la classificació amb 15 punts, a 10 del primer que és el Thunestern. L’Uttigen ha guanyat 6 partits, n’ha empatat 3 i n’ha perdut 5. Ha marcat 49 gols i n’ha encaixat 44.

I aquesta és la plantilla 2004-2005 de l’equip suís.

Herren NLA

DALT: Schlegel Walter (TK), Suter Christian, Althaus Marcel, jugador i segon entrenador, Beer Reto, Gurtner Christoph,   Grossen Simon, Burri Matthias, Isabella Sepp, Mühle Philipp, Münger Klaus
                   (President), Urfer Markus

SOTA: Burkhard Marcel (Hauptsponsor), Münger Andreas, Langenegger Roman, Jordi Steff (Entrenador)  Pauli Stephan, Schlegel Urs, Gasser Erhard (TK-Chef)

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *