ALBERT FOLGUERA: Al 2005 seguirem treballant per guanyar un títol

Cap d’any. Se’n va el 2004. I ens arriba, per estrenar, el 2005. Un any sencer on hi caben tots els somnis i totes les il.lusions. Cada canvi d’any és moment de mirar enrera, veure que s’ha fet, com ha anat, i seguir tirant endavant. I qui millor per fer aquesta reflexió que l’home que un any més portarà el comandament d’aquest projecte col.lectiu que és l’Igualada Hoquei Cub. L’Albert Folguera fa una ullada al 2004 i pensa en veu alta sobre el futur.

P- Albert, com valores el 2004?

FOLGUERA- En realitat són dues parts molt diferents. La temporada passada vam estar a dues finals, vam tornar a estar un any més a dalt de tot. Ens va faltar aconseguir algun títol, una vegada més. Però la temporada va ser força bona. Aquesta l’hem començat no massa bé, els resultats no acabaven de ser bons i l’arrencada ens ha costat més però ara hem agafat la bona línia, hem fet un bon final d’any, i ara el que hem de fer és continuar així.

P- I al 2005 que li demanes?

FOLGUERA- Home, que puguessim acabar de guanyar algún títol perquè és el que ens fa falta a Igualada. Hem arribat a moltes finals però no hem acabat de guanyar-les. Ara seguirem treballant per aconseguir-ho. Perquè jo no sóc dels que cregui en la sort. Jo confio més en el treball. Per això, de fet, més que un títol, demano poder treballar amb tranquilitat, que la gent ens ajudi, que estigui al nostre costat, que confii en l’equip. Amb això i amb treball tornarem a arribar a una final i tornarem a tenir opcions de guanyar un títol.

BON ANY ALBERT. BON ANY A TOTS!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *