RENOVACIONS -4

L’Hormipresa Igualada ha tornat aquest dimarts a l’activitat després de la golejada de dissabte contra l’Uttingen a la Lliga Europea. A hores d’ara Càceres és dubte per l’enfrontament del pròxim dissabte contra l’Alcòdiam. Els tres punts que porta al dit, el fet que li haguessin d’extreure una mica de carn i el fet que dimarts hi torna a haver partit a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní pot fer que Folguera l’acabi reservant. Tot i això tant Càceres com també Cabestany s’han posat els patins i han participat a la primera part de la sessió preparatòria basada en exercicis físics sense estic ni bola. Després els dos jugadors s’han retirat als vestidors i la resta de la plantilla han seguit amb el treball previst.

A banda d’això l’actualitat de l’IHC segueix marcada per la renovació de 4 dels jugadors que acabaven contracte a final d’aquesta temporada. La "mevaweb" us ha ofert les impressions de tres d’aquest jugadors. Avui tanquem la sèrie amb Sergi Montferri.

P- Tres anys més a l’IHC. Seran en total 9 temporades com a sènior a més dels teus anys a la base. Com et sents?

MONTFERRI- Molt content. Per la renovació, per com ha anat la negociació. Content per l’equip que continuarà mantenint l’Igualada. Molt content.

P- De moment s’ha aconseguit renovar un bloc important de la plantilla, no?

MONTFERRI- Si, si. A veure. Jo sincerament abans de renovar un dels factors que tenia present per decidir-me a fer-ho era l’estructura que hi hauria els pròxims tres anys. Amb aquests companys hem fet coses molt importants aquests últims anys, però sense acabar-ho de rematar. La meva aspiració és fer-ho igual però rematant-ho guanyant títols. De la manera que estem treballant i amb el rendiment que s’està donant espero que en puguem guanyar. Hi ha IHC per anys.

P- I seran els anys de maduresa, de plena explosió de Montfferi, allò que tantes vegades hem comentat d’efecte "Serginho".

MONTFERRI- Si, si, així ho espero. Jo penso que a nivell individual, després d’aquests anys de formació, ara puc arribar al nivell de maduresa i de consolidació del meu joc per poder aportar el màxim per intentar guanyar títols.

P- Anem pel present més immediat. Dissabte arriba l’Alcodiam, l’equip d’aquella golejada dolorosa. Pot haver-hi esperit de revenja o això podria ser contraproduent?

MONTFERRI- Per a mi el partit de dissabte només és un partit més. Haurem de treballar fins a l’últim minut pels 3 punts. Independentment del resultat d’allà, el nivell al que estem rendint en aquests moments no té res a veure amb la situació amb que vam anar a Alcoi.

P- Curiosament aquella derrota va ser un punt d’inflexió en el joc de l’equip. A partit d’aquella golejada vam començar a remuntar el vol, no Sergi?

MONTFERRI- En part es podria dir que si. Els inicis no van ser massa bons però després d’aquest punt d’inflexió l’equip es va anar posant al seu lloc i les coses han acabat anant molt bé. De fet és un treball col.lectiu. Ens hem posat les piles i ara estem al nivell que havíem d’estar tot l’any. Amb molt bon ritme i amb molta il.lusió i moltes ganes.

Un parell de coses del mon de l’hoquei per acabar. La primera. El Reus Deportiu ha demanat ja oficialment ser seu de la Final Four de la Lliga Europea d’aquest any. Si finalment és la ciutat elegida, l’Hormipresa Igualada es jugarà una part important de la temporada a la capital del Baix Camp. I segona cosa. Finalment Benedicte Piquer no es podrà presentar a l’elecció de president de la Federació espanyola. La candidatura de Piquer que tenia el suport de l’Associació de Clubs i de la Federació Catalana ha estat rebutjada per questions de procediment. Piquer té l’opció de presentar-hi recurs, però de momnet el president de l’asssociació, Ramon Vilaró, ja ha dit que queda clar que hi ha qui no vol un català al front de la Federació Estatal. De moment Carmelo Paniagua i Marc Passarius són els únics candidats validats per aquesta elecció.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *