CABESTANY: GUANYAR UN TÍTOL SERIA MARXAR AMB LA FEINA COMPLETA

La junta directiva de l’Hormipresa Igualada així com el mateix jugador han confirmat la notícia. Guillem Cabestany no continuarà a l’equip la pròxima temporada. La notícia s’ha produit al final del període de negociacions amb els jugadors que acaben contracte aquesta temporada. Resolta la incògnita del futur del davanter de Sant Pere de Riudebitlles només queda pendent la decisió sobre Freddi Hinojal amb qui hi ha de temps fins a finals de març per comunicar-li una decisió en un sentit o en un altre. La "mevaweb" ha contactat amb Guillem Cabestany per saber les seves sensacions un cop ja se sap que l’any que vé no vestirà la samarreta arlequinada.

P- Finalment s’ha confirmat que no continuaràs l’any que vé a Igualada.

CABESTANY- Si. La veritat és que m’ha sorprés. No m’ho esperava. Tenia la il.lusió i l’esperança de continuar a Igualada i encara més anys i qui sap! fins i tot de poder acabar la meva carrera aquí. Les coses han anat diferent de com m’esperava i ara hauré d’agafar un altre camí.

P- Hauran estat 6 anys aquí. Serà el lloc on hauràs estat més temps i per tant també la part central, més destacada, de la teva carrera, no?

CABESTANY- Si. Mira, en aquest sentit m’agradaria explicar una cosa. Quan vaig arribar a Igualada vaig poder viure l’homenatge a l’Albert. Després de veure allò i d’haver estat voltant els 4 anys anteriors, vaig pensar que el primer objectiu era poder viure una cosa semblant. Que un equip et reconegui per la feina que has fet, pels anys que has defensat aquella samarreta. L’any següent va ser el de l’homenatge a Santi Carda i vaig tornar a pensar: que guapo que se’t reconegui a un club d’aquesta manera. I aquest era el meu objectiu, a banda d’intentar aconseguir el màxim de títols. Després de 6 anys i de veure que començes a ser respectat i a tenir una mica de pes, tot se n’ha anat en orris. Difícilment podré tenir-ho ja a un altre lloc. No podré fer tota una trajectòria en un club i per tant serà difícil podré arribar a aquest reconeixement.

P- En aquests sis anys han guanyat 2 títols (una Supercopa d’Europa i una Copa Catalunya) a més d’un altres 2 amb la selecció espanyola (el Mundial de San Juan i l’Europeu de Florència). Però a més hi ha les 5 finals perdudes. I encara queda aquesta temporada. I els companys em consta que et voldríen dedicar algun títol.

CABESTANY- Ahir pensava en el currículum. Els títols són aquests. Però jo a l’hora de la veritat valoro moltíssim les 5 finals. Sobre tot la de la Copa d’Europa de la Corunya. Són moments que no s’obliden i per mi són gairebé com un títol. Seria increible poder acabar aquesta temporada amb un títol. No sé quin i tant em fa. Anar-me’n d’Igualada amb una Copa seria com treure’s l’espina i poder marxar amb tota la tranquil.litat de la feina completa.

P- Una última cosa, Guillem. Com estàs de la lesió?

CABESTANY- Doncs s’ha allargat una mica. Sembla que les notícies dolentes no venen soles. Divendres em van fer una radiografia i el doctor Josep Maria Abad em va dir que totes les fractures petitetes ja no hi eren, però la principal encara no s’ha acabat de soldar. Com a mínim hauré d’estar-m’hi una setmana més. Seria una bona notícia si pugués estar per la Copa del Rei.

Guillem, sort i fins a sempre. Ets part de la història de l’Igualada Hoquei Club.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *