CÀCERES, BAIXA A l’IGUALADA-ALCOI

Finalment el capità de l’Hormipresa Igualada David Càceres no podrà jugar el partit d’aquest dissabte a Les Comes contra l’Enrile Pas Alcoi. D’aquesta manera s’afegeix a la baixa de llarg termini de Guillem Cabestany. L’equip visitant també té dues absències, els jugadors argentins Pablo Federico Cabañuz i Luis Minuzzi en aquest cas per acumulació de targetes. Tres jugadors més, 2 de l’IHC (Raventós i Montferri) i un de l’Alcòdiam (Christian) estan a només una targeta de la sanció. Si que estaran a disposició d’Albert Folguera, Busquets i Torras que s’han recuperat totalment de les molèsties que arrossegaven aquestes últimes setmanes. El partit, que es jugarà a dos quarts de 8 amb arbitratge de la parella Garrote-Sanz, serà el segon que es perdrà Càceres després que no va poder jugar contra els suïssos de l’Uttingen.

P- Es confirma que no podràs jugar contra l’Alcoi.

CÀCERES- Si. Bàsicament per prevenció hem decidit que no jugui. El doctor Abad ens ha advertit que els punts que tinc al dit encara no s’han tancat i que si s’arribessin a obrir seria impossible tornar-los a cosir. Per tant la recuperació seria molt més llarga. Si el partit fos trascendental, potser forçaríem, però ara per prevenció és millor reservar-me per dimarts contra el Noia.

P- Et perdràs un partit especial si ens atenem al record de la derrota per golejada al partit d’anada.

CÀCERES- Si. Tot l’equip té moltes ganes de guanyar aquest partit, entre d’altres coses per la manera com van celebrar els gols d’aquell partit. I també per com van jugar, perquè van ser força durs. Per tot plegat tenim moltes ganes de jugar aquest partit.

P- També serà el partit del retorn a les Comes de vells coneguts com el Papi Mellado o el Jaume Altarriba.

CÀCERES- Si. I home sap greu per ells. Estan en una situació molt delicada però nosaltres hem d’anar a buscar els punts per seguir la nostra ratxa. Espero que els surti un bon partit però que guanyem nosaltres.

P- Ells també tenen dues baixes. Qui ho pot notar més?

CÀCERES- Jo crec que ells. La nostra plantilla és àmplia i té molta qualitat. Jo crec que ells ho notaran més.

Un apunt més d’hoquei. El derbi de tècnics igualadins entre Joan Carles i Albert Tarrida se l’ha acabat emportant el tècnic del Lleida. El seu equip ha guanyat per 5 a 0 al Voltregà i li ha aigualit el retorn a les banquetes de club a l’ex-entrenador de l’IHC. Amb aquest resultat, el Voltregà ocupa l’ultim lloc de la classificació, mentre el Lleida surt per primera vegada des que va començar la lliga dels llocs de descens.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *