TARRIDA AL VOLTREGÀ FINS A FINAL DE TEMPORADA

Segons ha pogut saber la "mevaweb" l’ex-entrenador de l’IHC Albert Tarrida serà el tècnic del C. P. Voltregà fins a final de temporada. Tarrida tornarà a les banquetes 5 temporades després d’haver deixat la direcció tècnica de l’Igualada just després d’haver guanyat la Copa d’Europa de les Comes. De fet Albert Tarrida ja havia tornat a entrenar fent de segon de Jordi Camps a la selecció catalana que va guanyar el Mundial de Macao.

P- Albert, podem confirmar el teu retorn a les banquetes?

TARRIDA- Si, si, he acabat dient que si. Bàsicament per dues coses. Primera per amistat a determinades persones molt relacionades amb el Voltregà i amb qui vaig coincidir a Macao. I segon, perquè és un repte. Serà per dos mesos i un repte d’aquestes característiques sempre poden ser bons.

P- Quan s’ha concretat el si?

TARRIDA- Des de Macao que aquestes persones m’han estat apretant. I jo he anat dient que no, que no… Divendres van venir a sopar i de fet vaig tornar a dir que no. Però després a casa hi vaig estant pensant i vaig acabar acceptant. Bàsicament per aquelles dues raons que et deia.

P- I ara a intentar salvar el Voltregà, amb la pressió afegida que és un dels dos equips que mai no ha perdut la categoria, no?

TARRIDA- Si, realment és una pressió afegida. Però també ho fa més interessant. És un club amb història, que ha guanyat Copes d’Europa, que ha tingut époques daurades. I ho notes. Voltregà és Voltregà. És tot un repte.

P- I com veus les opcions de salvar-se?

TARRIDA- Serà difícil, però les opcions encara hi són. De fet tots els partits que ens queden seran amb rivals directes, tret del partit contra el Barça que és inaccesible. Seran partits que tant podem guanyar com perdre. Intentarem que la balança canvii de costat i que acabem guanyant. Però en definitiva el calendari no és dolent.

P- És només fins a final de temporada però pot obrir la porta això a un retorn definitiu d’un home mític com l’Albert Tarrida?

TARRIDA- Et diria que ja he decidit que serà realment per a 2 mesos. Després tornaré a la meva realitat perquè és la que vull i la que necessito. Hauría de ser una cosa molt especial, perquè hi hauria de tenir en compte la meva situació laboral i familiar.

Curiosament Tarrida debutarà demà a la pista del Lleida Llista. Tots dos equips són cuers de l’OK Lliga amb 19 punts. A Lleida s’hi trobarà amb un altre altre entrenador igualadí, Joan Carles. Carles ha estat notícia aquesta tarda perquè el Lleida Llista ha anunciat la seva renovació per dues temporades. D’aquesta manera s’acaben els rumors que el situaven a la banqueta de l’IHC la pròxima temporada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *