L’EDU A LA FINAL DE MONTREUX

El jugador de l’Hormipresa Igualada Edu Fernàndez disputarà amb la selecció estatal la final del Torneig de Montreux contra la selecció de Portugal. L’equip de Catxo Ordeig, a la pràctica una selecció catalana, s’ha classificat per la final després d’imposar-se per 2 gols a zero a Suïssa. El portuguesos s’han desfet per 3 a 2 del Prato italià. De moment la selecció estatal no ha perdut cap partit en aquest torneig: ha guanyat per 13 a 1 a l’equip anfitrió, el Montreux, per 3 a 1 a Alemanya i per 3 a 0 a Portugal. 21 gols a favor i només 2 en contra. L’Edu ha estat un dels homes bàsics de la selecció i ha marcat dos gols, concretament en el 2 a 0 contra Suïssa i en el 3 a 1 a Alemanya.

baa-EspAllem

La resta d’integrants de la plantilla de l’Hormipresa Igualada esgoten les seves últimes hores d’aquestes minivacances de Setmana Santa. Els entrenaments es reprenen aquest dimarts, dia del Sant Crist.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *