FOLGUERA: EL NOSTRE OBJECTIU ARA ÉS FER-NOS AMB EL TERCER LLOC

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada han començat aquest dijous unes minivacances amb motiu de la Setmana Santa que els permetran tenir 5 dies de descans. No hi tornaran a haver entrenaments fins el dimarts dia de Sant Crist. L’únic jugador que no tindrà descans és l’enternacional Edu Fernàndez que disputa aquest cap de setmana el Torneig de Montreux amb la selecció estatal. La pausa servirà per recuperar l’equip de la sotregada moral i de la violència física del partit contra l’Oliveirense i també per afrontar l’últim tram de la lliga regular.

P- Albert, una setmana després de l’escàndol d’Oliveira com està l’equip. Hi ha ressaca de la tupinada?

FOLGUERA- No, crec que no. Penso que l’objectiu era precisament que ho oblidessim. Els vaig dir als jugadors que ens centressim en el que ens queda. Que ja no hi podíem fer res. Que ens concentressim en la lliga. L’objectiu és ara arribar al tercer lloc de la classificació general. No serà fàcil, però d’entrada és l’objectiu que ens hem de posar.

P- Queden 6 partits per acabar la segona volta. Has fet comptes dels punts que es necessitarien per arribar al tercer lloc, o prefereixes anar partit a partit?

FOLGUERA- Si, si, hem d’anar partit a partit. Però mirant-ho per sobre i tenint en compte que aquestes últimes jornades hi haurà molta pressió perquè els equips, sobre tot els de baix, s’hi juguen molt, crec que podríem fer 15 punts. Si els fem segurament podrem aspirar al tercer lloc.

P- Abans parlàvem de la situació menbtal de l’equip . I físicament. Estem ja recuperats dels cops?

FOLGUERA- Després d’aquestes vacances segur que si. Aniran molt bé perquè ens puguem recuperar. El Guillem ha seguint entrenant una mica al seu ritme. Encara li fa mal quan remata. Però va millorant. I espero que l’Edu torni també recuperat dels partits amb la selecció. I també tots els altres que arrosseguen molesties.

P- Abans feies càlculs dels punts que voldríes aconseguir. El primer objectiu és el Lloret. De fet un dels pocs equips que ens han fet la guitza a les Comes, no?

FOLGUERA- Si dels pocs que ens han guanyat a casa. Crec que tenim possibilitats de guanyar-hi perquè ara la pressió serà per a ells. Si aspirem a la tercera posició hem de gunayar a la seva pista.

P- I a més tenen baixes.

FOLGUERA- Si, però no ho dic per això. Hi són, però no és per això. És una pista de la que aspirem a treure els tres punts. I més de la manera com van pedre a la primera volta.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *