FRANCESC MONCLÚS, NOU ENTRENADOR DE l’HORMIPRESA IGUALADA

Segons ha pogut saber la "mevaweb" l’igualadí Francesc Monclús serà el nou entrenador de l’Hormipresa Igualada per la pròxima temporada. Monclús de 39 anys, en farà 40 aquest any, ha estat entrenador del Bell.lloc, Lleida i Vilanova i durant tres temporades va ser preparador físic de l’IHC amb Tarrida i Pont com a entrenadors. L’acord és per un any renovable.

P- Francesc, enhorabona.

MONCLÚS- Moltes gràcies.

P- Com ha anat tot?

MONCLÚS- La veritat és que ha anat molt ràpid. Ahir al vespre vaig parlar amb la directiva i ens vam posar d’acord molt ràpidament.

P- Per un igualadí arribar a la banqueta de l’IHC és com un somni?

MONCLÚS- Hi hauria molt adjectius per definir-ho. El fet d’haver marxat d’aquí per agafar experiència com a entrenador, després d’haver estat tres anys amb el Tarrida i el Pont amb els que vaig aprendre molt, fa que ara poder tornar sigui, com tu dius, un somni, una alegria immensa, un repte que intentarem que arribi a bons resultats.

P- El fet de ser de casa té una doble lectura. Se’t tractarà amb carinyo, però al mateix temps se’t mirarà amb lupa, no?

MONCLÚS- Si, té aquesta doble bassant. El fet que sigui igualadí, el fet que sigui de casa fa que la gent ho valori molt, però al mateix temps té la pressió afegida de ser d’aquí, de viure a la ciutat on treballes. Però jo soc una persona molt tranquila, molt dialogant i intentaré transformar tota aquesta pressió en energia positiva.

P- Per tots aquells que no et coneixen prou, com és Francesc Monclús com a entrenador?

MONCLÚS- Doncs sóc un tècnic que intento treure el màxim profit de cada jugador, donant molt valor als sistemes de joc per poder-ho aconseguir. En definitiva és una línia continuista amb el que van fer Tarrida, Pont i Folguera. Això tot i que som diferents. Em baso en la tranquil.litat, en dialogar molt posant molt l’ènfasi en treure el millor de cada jugador en benefici de l’equip.

P- Com veus l’equip?

MONCLÚS- És un equip molt competitiu. Porta una bona línia des de fa molts anys i es nota. Té una combinació d’experiència i joves de qualitat. Té alguns làpsus, alguns altibaixos com gairebé tothom però és un grup que mereix està dalt de tot com està.

P- Un grup que sembla haver trobat el seu estil ideal de joc basat en la velocitat, el una defensa avançada i pressionant, en correr molt… Com ho veus?

MONCLUS- Són jugadors ràpids, tècnicament molt bons i és evident que han de resoldre el partits d’aquesta manera assumint els riscos que això suposa. Això et fa ser fort a pistes com Igualada ideal per bons patinadors, de gent que sap treballar amb el cos… amb l’objectiu d’anar a favor de l’hoquei espectacle que és el que a mi m’agrada.

P- I si et demanem pels títols?

MONCLUS- Està clar que arribar a un equip d’alt nivell com aquest fa que tinguis la visió que per primera vegada et preguntaran per títols i si estaràs dalt i tot això. Bé, això sortirà del treball diari. Si tots anem a una i aprofitem al màxim les qualitats de tots i cadascun ho aconseguirem. L’Igualada serà l’Igualada de sempre i això ens portarà a estar prop dels títols, a estar a prop de la possibilitat de guanyar-ne.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *