RAVENTÓS: EM SENTO POC RESPECTAT PELS ÀRBITRES

La plantilla de l’Hormipresa Igualada ha fet aquest dimecres el segon entrenament de la setmana, el primer al complert ja que s’ha reincorporat l’Edu Fernàndez després de la seva victòria amb la selecció estatal a Montreux. Un entrenament molt físic, amb exercicis destinats a millorar la resistència. L’Edu manté unes lleugeres molesties a la cama esquerra on ha rebut cops successius primer a Portugal i ara a Suïssa. Té una mica de dolor però no el molesta i podrà jugar amb tota seguretat a Lloret. Qui no ho podrà fer és el Jordi Raventós per acumulació de targetes blaves. Ja dèiem ahir que segurament és el jugador de l’Ok Lliga amb més targetes injustes. "I podria ser pitjor, com reconeix ell mateix, perquè als dos primers partits ja en portava dues i només havia fet 4 faltes". Precisament amb el Baba Raventós analitzem aquesta "fixació" dels àrbitres.

P- Ets sents una mica maltractat?

RAVENTÓS- Bé, maltractat no sé si seria la paraula adecuada però pot ser una mica poc respectat si. El cas és que els àrbitres piten el que veuen i s’haurà d’acceptar. El que és cert és que a alguns jugadors aquestes targetes no les hi ensenyen i a uns altres si. El reglament hauria d’evitar això.

P- Però de moment depèn de la interpretació de l’àrbitre. I a tu sempre "t’interpreten" igual. Pot ser que encara et veuen cara de molt jove?

RAVENTÓS- Si, estic segur que és per això. Els àrbitres tenen més respecte als que veuen més a la pista. Ja em va passar al Vilafranca. Al principi no me’n tenien i al final com que vaig jugar molt et coneixen més i es nota.

P- Per tant l’única solució és anar jugant i que passi el temps?

RAVENTÓS- Se crec que molt passarà per aquí. Els àrbitres acaben sabent quin jugadors ets i quin tipus de faltes fas. Al Garcia, per posar un exemple, ja saben si li poden acceptar una falta determinada o no.

P- Però és curiós que et carreguin tant de targetes a tu, un jugador que no podem considerar brut, sino tot el contrari, no?

RAVENTÓS- Potser també és una mica per això. Potser algunes faltes no se les sé dissimular tant com un altre i se’m veuen més i per això me les ensenyen. N’hauré d’aprendre. Ho hauré de corregir.

P- Bé, sigui com sigui, contra el Lloret no podràs jugar. Sap greu, no, perquè teniu una espina clavada per la derrota de la primera volta?

RAVENTÓS- Si, la veritat és que és un equip que li tenim ganes. Tenim una espina clavada, com tu dius. És cert. A més hi juga el Jaumet i això sempre ho fa especial. M’hagués agradat estar a la pista i poder marcar-li un gol. Però hauré de tenir paciència i intentar ajudar a l’equip al següent desplaçament a Blanes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *