REUS 5 – IHC 2. MASSA LESIONS

L’Homipresa Igualada no ha pogut superar els entrebancs físics que l’han afectat aquesta setmana (fins a 5 jugadors lesionats o amb molèsties importants) i ha acabat cedint els tres punts davant d’un Reus molt sencer. De fet era el primer partit que Jordi Camps podia disposar de tots els seus homes després de moltes jornades. Tot el contrari que Folguera. Torras no ha arribat a jugar. Només ha sortit un segon a pista per provocar la targeta blava. D’aquesta manera la bomba descansarà el pròxim partit a les Comes contra el Lleida. Edu, Cabestany, Busquets i Bargalló si que han jugat però per sota en la majoria dels casos de les seves prestacions habituals. Producte d’això: l’IHC ha pedalat tot el que ha pogut però ha fallat més del que devia. Boles perdudes al centre de la pista (que ens han costat dos gols) errades de marcatge, de línia de passi i també de definició al davant. Els jugadors ho han intentat però els condicionants han pesat massa. A més els àbitres Garcia i Mariñas han acabat de col.laborar-hi. Els dos gols de la primera part són arran de penals inexistents (un d’ells a favor de l’IHC) i el 2 a 1 que ha acabat de trencar el partit ha estat amb Sabater dins de l’area de protecció del porter i tirant-se sobre de l’Oriol. Tot això barrejat amb un punt de mala sort (el primer gol de penal de Reus entra plorant, el 2 a 1 de Sabater rebota al seu cos després que l’aturés Bargalló, dos tirs al pal consecutius de Raventós i Cabestany. Al final han estat massa coses i l’IHC ha perdut el partit i ara ha de fer 1 punt com a mínim en les dues jornades que queden per mantenir el quart lloc.

Folguera ha introduit un canvi a l’inicial, Edu per Busquets, obligat pels problemes físics del David, tot i que l’Edu tampoc és que estigués al 100 per 100. Ben aviat s’ha pogut comprobar que seria el partit de l’Oriol. Amb el 0 a 0 ha fet aturades prodigioses. Per destacar-ne dues un mà a mà amb Teixidó i una reacció inversemblant davant d’un remat a boca de gol de Gual. A la primera part el porter igualadí ha aturat fins a 30 rematades de perill del Reus, la majoria de les vegades amb intervencions molt espectaculars. Malgrat el domini del Reus han estat els igualadins els que s’han avançat gràcies a un penal com a mínim molt rigurós assenyalat pels àrbitres i que ha tranformat Guillem Cabestany per sota del cos de Trabal. Era el minut 11 i mig. A partir d’aquí pràcticament tot igual. El Reus apretant molt i Bargalló aturant més. Han estat els millors minuts del partit amb una gran acció de Bargalló frustrant una contra de Teixidó o un slàlom de Càceres amb tres regats a cops de canyell i cintura del capità igualadí amb remat final aturat pel porter del Reus. El públic s’ha enfadat molt amb la parella arbitral perquè no ha senyalat com a penal una bola desviada per Busquets sota els pals que els aficionats consideraven com a alta. La pressió de la grada ha donat els seus fruits i els àrbitres per compensar han tornat a assenyalar un penal inexistent, aquest cop contra l’IHC per una bola aixecada…pel davanter local!. Sànchez ha llençat el penal, Bargalló li ha aguantat la finta, li ha aturat el remat però la mala sort ha fet que la bola acabés entrant. Era l’1 a 1 amb que s’acabaria la primera part.

La segona part ha arrencat molt malament amb el regal arbitral del 2 a 1 en un gol que ha acabat entrant de rebot. Malgrat el gol, tot igual. L’IHC lluitant en inferioritat física, el Reus atacant molt i l’Oriol parant. Una bola perduda a la mitja pista ha propiciat la jugada del 3 a 1 que ha acabat passant factura als igualadins. La contra l’ha rematada Garcia per baix amb la col.laboració del terrasso de l’area que ocupava l’Oriol Bargalló. El porter igualadí se n’ha adonat que la pista lliscava poc i les guardes se li clavaven a terra. Per intentar impulsar la cama cap on s’orientava el jugador ha hagut de fer un pertit moviment brusc i la bola ha acabat escolant-se per sota. Ni el material de construcció estava amb nosaltres. Només un minut després ha renascut l’esperança quan una triangulació perfecta de l’Homipresa ha acabat amb una assistència milimètrica de Càceres per Raventós que per alt ha batut Trabal. El 3 va 2 tornava a posar els igualadins al partit. Però s’hi han quedat poc. Menys d’un minut després una errada defensiva ha permés una rematada exterior a l’escaire curt de Gual que ha sentenciat el partit. El mateix Gual ha aprofitat una errada a la mitja pista per fer el 5 a 2 defintiu.

REUS DEPORTIU 5 (1/4) Trabal, Teixidó, Sabater (1), Gual (2), Pereira, equip inicial. Sanchez (1), Caldú, Garcia (1).

HORMIPRESA IGUALADA 2 (1/1) O. Bargalló, Càceres, Montferri, Cabestany (1), Edu, equip inicial. Busquets, Raventós (1), Torras i Hinojal.

ALBERT FOLGUERA

P- Quina lectura en fas del partit d’avui, Albert.

FOLGUERA- Jo crec que és evident. Estem arrossegant molts problemes físics i això fa que l’equip no pugui jugar com sap, que no estigui rendint…no estem bé i s’ha de reconèixer que no estem bé i punt. L’única lectura que puc fer és aquesta. M’agradaria fer-ne una altra. Que hem tingut molt mala sort amb els gols, en certs moments…però a veure no estem bé. I quan aquest equip no pot jugar de la manera que sap doncs som una joguina, no?.

P- Quines perspèctives de recuperació tenim d’aquests jugadors lesionats?

FOLGUERA- Mira, aquesta setmana hem de canviar totalment la manera de recuperar-los. I si algú ha de descansar tota la setmana, descansarà tota la setmana. I si algú no ha de jugar dissabte, que no jugui. El que ens interessa són els play-offs. Si no ens equivocarem. Per tant, m’interessa molt més recuperar la gent.

P- I a partir d’això recuperar també aquell joc que sap fer l’equip, que ho ha demostrat no fa pas tant.

FOLGUERA- Si, és que de fet no fa pas tant. Sembla que estiguem parlant de fa mesos i són 3 partits que no hem estat fins, que hem pagat un preu alt pel partit de l’Oliveirense famós, encara arrosseguem problemes des d’aleshores amb alguns jugadors. I això passa factura. Però vaja. també estic content perquè jugadors com el Guillem Cabestany va agafant la forma, avui el Raventós ha tingut molts minuts, el Freddy també n’ha tingut…per tant haurem de tirar amb el que hi ha i amb els que estarem, jugarem… el que passa és que la imatge que m’emporto jo d’aquest partit és que no hem pogut plantar cara com sabem.

JORDI RAVENTÓS

P- Jordi, s’ha intentat però no s’ha pogut superar tants inconvenients.

RAVENTÓS- La veritat és que teníem molts problemes i no hem pogut fer un bon partit. Hem tingut errades i ells les han sabut aprofitar A més quan ens hem atansat al marcador ells han tornat a marcar molt ràpid i ens han tallat la recuperació. No ens han sortit massa bé les coses. Ara hem de mirar de disfrutar els dos partits que ens queden i arribar bé als play-offs.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *