CABESTANY AL REUS

Finalment s’han confirmat els rumors i el davanter de l’Hormipresa Igualada, Guillem Cabestany, jugarà les dues pròximes temporades al Reus Deportiu. Aquest dilluns al matí ha firmat el contracte que el lligarà a l’entitat roig i negre. Jugador i club havien arribat prpacticament a un acord total feia alguns dies però Cabestany va demanar que la firma s’ajornés fins que s’hagués jugat el partit d’aquest dissabte entre els Reus i l’IHC per respecte a l’afició.

P- Guillem, finalment al Reus.

CABESTANY- Si. Era l’oferta més bona que se’m va presentar en tots els aspectes. I també la que em feia més il.lusió. I avui s’ha acabat de concretar.

P- Però l’acord ja feia dies que el tenieu molt avançat. Vas demanar ajornar-lo per respecte a l’equip i a la gent, no?

CABESTANY- Si. La veritat és que tenia gairebé un acord total amb el Reus, ja feia dies que no parlava amb ningú més. L’únic que volia és que passés el partit de dissabte, que era prou important com perquè no hi haguessin altres notícies que puguessin despistar. L’equip ara mateix no està del tot bé i no volia que res ens afectés.

P- Ja tindrem temps per parlar-ne perquè encara ens queda molta temporada per disfrutar junts, però en aquest moment com veus els 6 anys que has estat a Igualada?

CABESTANY- La veritat és que si miro enrera són 6 anys superbons i que m’omplen d’orgull d’haver pogut anar a Igualada. Des de petit desitjes anar a un bon equip a un de gran i a Igualada ho he aconseguit. Esportivament la valoració és també positiva tot i les finals perdudes. La veritat és que hem donat la cara arribant a les finals. Durant 6 anys l’equip ha mantingut el nivell de l’época daurada amb el problema que ens hem trobat un Barça molt fort que ens ha impedit de guanyar alguna d’aquestes finals.

Cabetany, per cert, serà un dels tres representants de l’Hormipresa Igualada a la selecció catalana que aquest vespre juga un partit amistós contra el Reus Deportiu a Flix. I parlant de moviments del mercat: el Reus ha fitxat per 4 temporades Casanovas, jugador cedit pel Barça a Vilaseca. I el Blanes ha anunciat la continuitat de Manolo Barceló a la banqueta i el fitxatge per dues temporades del jugador argentí del Tenerife, Oswaldo Raed.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *