BENVINGUDA ONA

La familia igualadina ha crescut aquest dimecres al vespre. El jugador de l’Hormipresa Igualada Pep Torras i la seva dona Mònica Sala han estat pares d’una nena preciosa a qui li han posat el nom d’Ona. Tant la nena com la mare estan molt bé i s’espera que aviat se’ls pugui veure ja per les Comes. L’enhorabona més gran per la família Torras-Sala.

Sens dubte aquesta és la notícia més positiva amb majúscules d’una setmana marcada pels problemes físics i també pels partits de la selecció catalana. Aquesta nit Catalunya ha guanyat per 5 a 12 a l’Arenys de Munt en un partit d’homenatge a les seleccions catalanes després de l’escàndol de Fresno. A la selecció hi han jugat 4 jugadors de l’Hormipresa, els dos Davids, Càceres i Busquets, a més d’Hinojal i Xavi Andrés. Els dos primers només han jugat 5 minuts per prevenció. Tot i el poc temps que ha estat en pista Busquets ha estat un dels golejadors de la nit (ha fet dos gols). Freddy Hinojal també s’ha estrenat amb la selecció amb un gol.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *