S’ACABA LA LLIGA REGULAR A LES COMES I COMENÇA L’INFANTIL CATALÀ

L’Homipresa Igualada no podrà disposar ni de l’Edu Fernàndez ni del Pep Torras pel partit d’aquest dissabte contra el Lleida Llista. L’Edu està força recuperat de la seva lesió a la cama després d’haver descansat tota la setmana. Ell mateix ha reconegut que ha notat una gran millora i com a mostra ha indicat que pot doblegar la cama per sobre del 90 graus, cosa que li era impossible fisn ara. De tota manera i malgrat això l’Albert Folguera prefereix reservar-lo de cara al play-off. Pep Torras és baixa per acumulació de targetes i de fet potser també ho hauria estat per la lessió d’abductors que arrossega. El Lleida, per la seva banda, tindrà la baixa del seu tècnic Joan Carles que no podrà jugar per la targeta vermella de l’últim partit contra el Vilanova. El partit el dirigiran Molina i Ribó.

P- Albert, tindrem baixes importants, no?

FOLGUERA- Si. D’alguna manera val més recuperar bé els que tenen problemes. El Pep, que quedi lliure de targetes i també de la lesió. I també l’Edu, que és el que més em preocupa. Només ha fet recuperació aquesta setmana. Amb els que tindrem jugarem i anirem a guanyar per exhaurir al màxim les nostres possibilitats a la classificació i sobre tot per recuperar la seguretat en el nostre joc, l’alegria, la confiança.

P- I El Lleida, vindrà a la desesperada. Quin partit preveus?

FOLGUERA- El lleida encara lluitarà per intentar salvar-se encara que ho tenen molt difícil. DE tota manera els últims partits a fora els han perdut per la mínima i crec que serà un partit molt difícil. Crec que es basaran en molta defensa, però si volen treure alguna cosa de positiu d’aquí hauran d’arriscar i espero que ho puguen aprofitar.

D’altra banda aquest cap de setmana l’equip infantil de l’IHC juga les fases finals del campionat de Catalunya a Reus. Els nois de Joan Antoni Gonzàlez, Pirri, no han tingut massa sort amb el calendari i arrenquen amb dos partits molt complicats. Aquest vespre a les 8 debuten contra el Tordera i demà al migdia juguen contra el Vic, els dos principals favorits per emportar-se el campionat. L’equip aleví el formen Albert Lòpez i Abel Alonso, com a porters i Joan Muntaner, Eduard Cassadó, Èric Estrada, David Llacuna, Pere Valls, Francesc Sabater, Isaac Mateo i Ignasi Garcia.

Ramon Peralta, coordinador de l’hoquei base de l’Igualada creu que el campionat és molt complicat. "Són els millors 6 equips de Catalunya. Arribar ja és un èxit molt important però ja que som aquí tenim il.lusió per arribar el màxim d’amunt possible. El calendari però és difícil perquè juguem contra els dos més forts". Peralta ha volgut destacar el treball que ha fet el tècnic a l’hora de potenciar el joc de l’equip. "Li ha transmés moltes coses de profit als nois i és un home bàsic per l’èxit d’aquesta serà el porter del primer equip d’aquí uns anys. Té condicions i ganes de millorar com per ser-ho".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *