TORRAS: APRETARÉ LES DENTS FINS AL FINAL

L’Hormipresa Igualada ha représ els entrenaments per aprofitar les dues setmanes de marge que ha deixat el calendari abans que arrenquin els play-offs. Amb la satisfacció d’haver acabat aconseguit l’objectiu del tercer lloc, llargament buscat, els homes d’Albert Folguera afronten l’eliminatòria de quarts conscients de la dificultat del rival, un altre cop un Vic que sembla que calculi sempre els seus aparellaments, però també reivindicats pels números. L’IHC ha tornat a acabar tercer, darrera dels dos equips amb més pressupost de la Ok LLiga, tercer també com a equip més golejador, a només 1 gol del Reus i amb el gran Edu Fernàndez com a tercer màxim golejador de la competició, i en el cinqué lloc pel que fa a gols encaixats, amb un altre destacat especial per l’Oriol Bargalló. Diferència de gols a favor de 24. L’Hormipresa ha estat especialment fort a les Comes, on només hi ha perdut un partit a la lliga, i ha acabat millorant les estadístiques com a visitant amb 5 victòries i 2 empats. El balanç final és de 16 victòries, 5 empats i 9 derrotes. 4 victòries més que el Vic, que presenta unes xifres bastant més ajustades amb només 4 gols de diferència a favor.

Les xifres han de permetre un exercici d’autoconveciment de les potencialitats d’un equip que en les últimes jornades ha anat retrobant part del seu bon joc, sobre tot a les segones parts. La recuperació total de l’Edu és una de les grans notícies per l’equip de cara al play-off. I ara només falta per reencaixar a l’equip una altra de les peces bàsiques, absent també per lesions. Falta l’explosió de la "bomba".

P- Pep, com estàs?

TORRAS.- Ahir vaig intentar entrenar al mateix ritme que els meus companys i va anar prou bé. Encara tinc una petita molestia als abductors, em costa una mica l’arrencada amb explosivitat però aguantaré amb aquest mal fins al final de temporada. És qüestió d’apretar les dents i esperar que acabi la temporada, això si no se m’acaba de curar en aquestes dues setmanes abans que començi el play-off. El que passa és que haig d’intentar també fer el mateix que fa l’equip perquè si no arribaré fora de ritme als partits de quarts.

P- I el rival, un any més el Vic. Com ho veus?

TORRAS- Mira, era l’únic equip que no volia. És el millor dels 4 que ens podien tocar per equip i per individualitats i serà un rival molt perillós.

P- I com se’ls pot guanyar?

TORRAS- Crec que hem de ser nosaltres mateixos una altra vegada. Hem de sortir a guanyar, sense especular, amb un ritme molt alt que és el que ens ha donat bons resultats. Tenim banqueta i ho hem d’aprofitar per mantenir aquest ritme molt alt.

P- En aquest punt havent acabat la lliga regular, un altre cop 3ers, com valores la temporada fins ara. És una bona temporada?

TORRAS- Seria bona si haguessim quedat primers o segons. Però també hem de dir que encara que alguns ens hagin criticat i ens hagin donat per acabats, hagin dubtat de la nostra professionalitat, crec que al final s’ha fet justícia. En una lliga regular les posicions a la classificació, són per a qui se la mereix, és el reflex real del que ha fet cada equip. És el que es guanya i es mereix cadascú. I ara ens queda el play-off. Primer hem de pensar en la primera eliminatòria. Després ja parlarem de la segona.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *