L’EX-JUGADOR DE L’IHC QUIM LÓPEZ NOU ENTRENADOR DEL SHUM

Segons publica la web oficial del Shum Maçanet l’ex-jugador de l’Igualada i l fins ara entrenador del Sant Feliu de Codines serà el substitut de Xavi Bosch al capdavant del primer equip del SHUM. En les darreres hores, López i el club gironí han tancat un acord per un any. López, ex-jugador a més de l’IHC d’equips com el Vic, el Reus o el Voltregà, havia estat director esportiu del Vic abans de dirigir el Sant Feliu de Codines que està lluitant per pujar a l’OK Lliga amb el Tordera, el Cerdanyola i el Mataró.

Pel que fa a la plantilla, Rodri i Stanis seguiran la pròxima temporada a Maçanet mentre la junta està mantenint converses amb la resta de jugadors, i la idea és mantenir el mateix equip base d’aquesta temporada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *