CÀCERES: EL PRIMER PARTIT DEL PLAY-OFF SEMPRE COSTA MOLT DE JUGAR

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada tornen avui als entrenaments per preparar els dos primers partits de l’eliminatòria de quarts de final contra el C.P. Vic a les Comes. En principi s’espera que David Busquets es reincorpori avui a la preparació d’aquests enfrontaments després d’haver estat de baixa tota la setmana passada pel cop que va rebre en un ull. La plantilla de l’IHC s’entrenarà avui i demà. Dijous farà festa. I divendres i diumenge els dos primers partits del play-off.

Els jugadors de Folguera són conscients de la trascendència d’aquesta eliminatòria. De fet han estat treballant dur tota la temporada per arribar als play-off amb aventatge de pista i ara és el moment d’intentar treure’n el benefici.

P- David, som davant dels partits decisius de la lliga, no?

CÀCERES- Està clar que és l’eliminatòria més important, la que et dóna tranquilitat i també l’accés a Europa. El primer partit sempre costa molt de jugar, hi ha nervis i a més juguem contra el Vic que sempre és molt difícil.

P- Tant difícil com que aquest any encara no l’hem guanyat.

CÀCERES- Si. És veritat. És un equip que sempre ens costa molt. Però l’any passat ja li vam prendre la mida i el vam poder eliminar. Esperem que aquest any també puguem fer-ho.

P- David, com arriba l’equip a aquest play-off?

CÀCERES- Amb confiança. Després d’haver rebut moltes crítiques hem acabat tercers i l’equip confia en ell. Malgrat les crítiques hem fet una bona lliga regular i per això l’equip està ple de confiança i amb ganes d’arribar a la final.

P- Com a capità algún missatge per l’afició?

CÀCERES- Home, sempre és molt important l’ajuda del públic a les Comes. És molt important que estigui ple. De fet ara és un moment que hem d’estar tots units. També demano això als mitjans de comunicació. Que ara estiguin amb nosaltres. Que deixem enrere tots els problemes que hi hagi pogut haver. Que estiguem tots junts per poder ser més forts.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *