DANI LÓPEZ, NOU FITXATGE DE L’IHC

El davanter igualadí Dani López, actualment a l’equip júnior del FC Barcelona serà jugador de l’Hormipresa Igualada les pròximes tres temporades. L’acord entre club i jugador és total i només falta la firma. Dani López té 20 anys, va nèixer el 22 de Febrer del 1985 a Igualada i viu a Santa Margarida de Montbui. Fa 1’90 d’alçada i pesa 85 quilos. És un jugador que destaca per la facilitat amb que es mou a l’interior de l’àrea, guanya molt bé les posicions de remat, té un bon revers tant de cullera com de pala i acostuma a marcar molts gols. Per la seva corpulència manté molt bé les posicions i és molt difícil de superar en la defensa de l’home que baixa la bola.

Com a jugador va començar a l’Escola Pia i des d’infantil fins a primer any de júnior va jugar a l’IHC. Després ha estat 2 anys al FC Barcelona on ha guanyat un campionat de Catalunya i un d’Espanya. També ha estat campió d’Europa i subcampió amb la selecció espanyola. El president de l’IHC, Francesc Fontanellas, ha assegurat que han volgut apostar per un jove de casa: "És un nou producte de la pedrera igualadina, creiem que és un gran jugador i esperem que doni el mateix resultat que l’Edu Fernàndez". El president igualadí sempre ha estat un defensor del valor del base igualadí i per això aquest fitxatge li provoca una satisfacció especial "perquè podem tornar a tenir un jugador que és de casa i que esperem que ens donarà molt bon rendiment defensant la nostra samarreta". L’acord com dèiem és per tres anys, "una mostra de confiança en el jugador" com explica Fontanellas. "Creiem que és un noi de futur. Esperem que vagi progressant cada temporada i per això ens interessa que estigui aquí amb nosaltres molt de temps".

La "mevaweb" ha parlat amb el nou jugador de l’Hormipresa Igualada,

P- Dani, content?

DANI- Si, si. Molt content. penso que és una gran oportunitat que m’ofereix l’Igualada. A més 3 anys poden ser molt bons per a mi. Vinc amb molta il.lusió i amb moltes ganes de treballar.Costa una mica el pas de junior a l’Ok Lliga i valoro molt l’opció que m’ha donat l’IHC. M’agrada molt tornar a Igualada perquè jo em vaig fer aquí.

P- Per aquells que no et coneguin com és Dani López com a jugador?

DANI- Sóc un home d’àrea, treballador i sacrificat. Sóc bastant regular. No tinc un 10 en tot però intento equilibrar-me en allò que em falta més.

P- Doncs ja que ho dius. Que és el que més t’agrada de tu mateix i que és el que hauries de millorar?

DANI- Home…a Can Barça he millorat en defensa, ara em trobo molt a gust defensant. I clar també la meva feina és marcar i em sento molt còmode de cara a gol…I del que més peco…Home no sóc cap galàctic, haig d’aprendre moltes coses…per dir-ne una, potser haig d’aconseguir encara més concentració. Per jugar s’ha d’estar cada segon al 100 per cent i això és el que em vull proposar.

P- A l’Igualada hauràs d’ajudar l’Edu a l’hora del gol.

DANI- Home hi ha moments i moments, en això dels gols hi ha ratxes, però si haig d’ajudar a l’Edu i dornar-li descans és clar que ho faré. No sé si podré marcar-ne tants com ell però fer-ne en faré. O ho intentaré.

P- Parlant de l’Edu. T’agradaria repetir la seva evolució, no?

DANI- Si, segur, com a projecció segur. L’Edu ha estat, és i serà una referència per a mi. Va venir a Igualada molt il.lusionat. I amb treball i aquesta il.lusió s’ha convertit en una de les peces clau de l’IHC.

P- Podeu jugar junts tu i ell?

DANI- Si, jo crec que si. Amb l’Edu podríem fer una bona parella. De fet a l’hoquei base ja vam coincidir alguna vegada i jo em sentia molt còmode amb ell. Teníem idees en comú i també una certa forma de jugar. Ens podem entendre bastant bé.

P- I a l’equip com el veus? I com creus que pot estar l’any que vé?

DANI- L’equip el veig bé. Ha tingut baixes durant la temporada però ho han anat superant i ara arriben al play-off en un moment bó de l’equip. Ha tornat a agafar el rol de la seva fòrmula de jugar. Crec que tenen força possibilitats d’arribar a la final. I l’any que vé l’equip estarà igual de fort. No hi ha gaire canvis. A la banqueta si, amb el Francesc Monclús. Encara no sé com voldrà que juguem. És una étapa nova i espero que sortirem molt ambiciosos i espero també fer-ho bé i demostrar que s’han fixat en mi per algun motiu.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *