I MALGRAT EL ROBATORI MIREM AL FUTUR

Amb la indignació ben present per l’enèssim robatori arbitral l’IHC ha tingut també una bona notícia aquest diumenge. L’equip de l’Aleví B s’ha classificat per la final de Catalunya B que es disputarà el 4 i 5 de juny a Taradell. L’aleví B s’ha imposat aquest cap de setmana per 5 a 3 a casa al Ripoll (un equip per cert de segon any), mentre a la tornada el partit ha acabat amb el mateix resultat. A la pròrroga l’IHC ha aconseguit el 5 a 4 i el pas a la final.

L’equip de l’aleví B el formen: Alex Rovira i Miquel Bars com a porters i Aleix Vera, Joel Jaume, Oriol Garrido, Txema Cerdan, Eric Vives, Aitor Mondejar, Albert Torra i Gerard Marsans com a jugadors de pista.

Per la seva banda el juvenil A ha quedat eliminat a les semifinals després de perdre per 6 a 4 a Martinenc i només poder empatar a 2 a les Comes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *