ROBATORI A LES COMES. UNA VEGADA MÉS

No són excuses. És cert que l’Hormipresa Igualada no ha jugat un bon partit, que el derrota del divendres ha pesat moltíssim en els jugadors que han estat excessivament nerviosos. És cert que la defensa ha estat tova, que l´Oriol ha salvat molts gols, que el Vic ha fet tres pals clars, i que no hi ha hagut bona selecció en atac. Tot això és cert, però la realitat és que malgrat els nervis, el mal joc i tot plegat l’IHC estava empatant a 2 amb el Vic quan els àrbitres Molina i Gòmez, que han estat absolutament desastrosos, han acabat de falsejar el resultat. Era el minut 16 de la segona part quan Busquets s’ha plantat sol davant d’Agramunt, el porter l’ha fet caure amb les guardes i la parella arbitral ha preferit mirar cap a una altra banda. I no només ha estat això. En la mateixa jugada hi ha hagut un altre penal claríssim per una empenta sobre Càceres molt a prop del pal esquerra de la porteria del Vic. Sense excuses, però sense mentides. Ha estat la jugada clau que ha trencat el partit. I no només perquè els arbitres no han volgut marcar el penal treient-li així una opció molt clara a l’IHC d’avançar-se en el marcador (podia ser el 3 a 29. El pitjor ha estat que Busquets s’ha quedat enganxat pel porter del Vic, no ha pogut baixar a defensar, la defensa igualadina s’ha quedat en inferioritat i Casadevall ho ha aprofitat per marcar el 2 a 3 que ha donat la victòria als d’Osona. Fins i tot en el cas que no hagués estat penal el de Busquets, ni

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *