PERALTA: HEM DE TREURE’NS ANSIETAT, JUGAR AMB INTENSITAT PERÒ AMB CAP

La notícia de la subtitució d’Albert Folguera per Ramon Peralta a la banqueta de l’Hormipresa Igualada ha aixecat moltíssima expectació en el món de l’hoquei. Fins al punt que aquest dijous s’ha convertit en el dia en que més persones han visitat la "mevaweb"des que aquesta va començar a funcionar. 179 persones han volgut saber a través d’aquest mitjà els detalls de la decisió de la directiva igualada (a les quals s’hauríen d’afegir més de 70 que van consultar la pàgina a partir que es va saber la notícia el dia anterior). D’aquesta manera se supera el rècord de visites a la mevaweb que datava del 26 de Novembre amb motiu d’aquella assemblea de la FIRS on es va tancar la porta a la selecció catalana (curiosament això passa just quan aquest divendres el TAS de Lausanna, a Suïssa, comença a estudiar el recurs de la Federació Catalana per aquesta decisió.). I enmig de tota aquesta espectació, a només unes hores del trascendental Vic-Igualada, s’hi troba un home de la casa, nascut a Asturies però fet a Igualada, que va ser un dels integrants d’aquell meravellós Dream Team i que des de fa 5 anys coordina l’hoquei base del club, Ramon Peralta.

P- Aquest divendres partit decisiu Vic- Igualada. Que n’esperes de l’equip, com vols que jugui, que li has demanat?

PERALTA- Què li he demanat?. Doncs màxima intensitat i molt de cap. Que facin el que saben fer, perquè tenen qualitat. Tenim una plantilla àmplia i bona. El que hem de fer és treure’ns la vena dels ulls. Ja sé que serà difícil amb tot el que ha passat, però els jugadors tenen qualitat suficient per guanyar. Els he dit que s’oblidin de tot el que ha passat i que creguin en ells. Com el Barça de bàsquet que ha guanyat el tercer partit i de moment ha salvat el Ko. Patint, però han guanyat. Nosaltres hem de pensar igual. Només pensar en guanyar aquest partit. I donar-ho tot. I si ens guanyen que sigui perquè han jugat millor. No per culpa nostra.

P- Que has pogut treballar en aquests escassos dos dies?.

PERALTA- Queda clar que el treball tàctic el tenen ja molt fet. El que he intentat és transmetre’ls que no hem de jugar amb ansietat (no hem d’anar a robar totes les boles, perquè això deia molts espais i el Vic ho va saber aprofitar molt bé). Hem de defensar amb molt de cap. Els he explicat els errors que van fer en els dos primers partits i al mateix temps hem intentat treure’n les coses positives. Bàsicament el treball ha estat més en defensa. Posar-hi més intensitat però no descarada. I en atac no jugar-nos cada pilota que tenim. Als dos primers partits això provocava que 3 jugadors es quedessin per davant de la pilota quan la perdíem, molts cops dins de l’àrea, i en el contratac ens feien molt de mal.

P- L’equip com està?.

PERALTA- Conscient que han de lluitar fins al final. Per sort, potser podrem comptar amb el Jordi raventós. L’ecografia que li han fet aquest dijous demostra que no té cap trencament fibrilar. Abans del partit ho provarem i si està per jugar, jugarà. Ell no s’ha entrenat al ritme dels companys, he preferit reservar-lo una mica. Ha fet exercicis suaus, alguns xuts, però no ha participat al partidet. Però ell ja m’ha dit que si no passa res, ell vol jugar, que en té moltíssimes ganes, que vol anar a sac, a totes.

P- El partit contra el Vic és trascendental. És el treball de tota la temporada.

PERALTA- Si. De fet això és una continuitat. L’únic que hem pogut fer és intentar obrir una mica el cap. saber que som els que som i la qualitat que tenim. I jugar amb tranquil.litat i a disfrutar. Tota la resta, tota la feina, ja està feta. L’estil de joc serà el mateix. És el treball de tot un any.

El partit començarà a 2/4 de 10 a l’Olímpic de Vic amb arbitratge de Garcia i Mariñas. L’esperança és que no afegeixin més arguments a l’informe sobre errades arbitrals d’aquesta temporada que publicava la mevaweb aquesta setmana.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *