FOLGUERA DESTITUIT. PERALTA ENTRENADOR FINS A FINAL DE TEMPORADA

La junta directiva de l’Igualada Hoquei Club ha decidit aquesta tarda destituir l’actual entrenador del primer equip de l’entitat, Albert Folguera. El seu substitut fins al final de temporada serà Ramon Peralta, coordinador de l’hoquei base .

El president del club, Francesc Fontanellas, ha explicat que s’han vist "obligats a prendre aquesta decisió per la necessitat de donar un revulsiu a l’equip" que perd per 2 a 0 l’eliminatòria de quarts de final contra el Vic. Segons Fontanellas "l’Igualada encara té moltes coses a dir en aquesta eliminatòria. És més crec que la passarem. Però necessitàvem fer alguna cosa després de les dues derrotes a les Comes i de la manera com s’han produit. I l’únic que podiem fer és això". El president de l’IHC reconeix que "és una decisió que ens ha costat molt. És molt dolorós perquè a l’Albert l’apreciem com a persona i com a història viva del club que és. Però ho havíem de provar. L’Albert s’ha portat molt bé. Ho ha entés i ha afegit que si ha de servir per passar l’eliminatòria que sigui per bé. Ho ha acceptat i ens hem donat la mà".

La directiva ho ha comunicat aquesta tarda als jugadors que s’han compromés a lluitar fins al final. Fontanellas assegura que "creu en l’equip, i en els jugadors. Ara hem d’intentar netejar la ment i tirar endavant. L’afició s’ho mereix. És com un partit de tennis. Hem perdut dos sets, però en poden quedar tres. De moment hem de pensar de guanyar el primer. Tots hem d’estar units per intentar superar el partit de divendres."

Per la seva banda el fins ara tècnic de l’Igualada ha reconegut a la mevaweb que per a ell ha estat una sorpresa: "Penso que no té sentit, que està fora de lloc. Si no confiaven en mi han tingut diferents oportunitats per fer-ho durant la temporada, però ara no té sentit. M’he quedat perplexe. No hi ha explicació lògica. És evident que un 0 a 2 no entrava en els plans de ningú, tampoc en els meus, però això és esport i 2 més 2 no sempre són quatre. De tota manera espero que surti bé. De veritat. Si ha de servir d’alguna cosa, que serveixi, perquè el que jo vull és el millor per l’Igualada. Els entrenadors depenem sempre dels resultats, sempre pot passar, però ara no. I menys després de 19 anys".

En efecte, l’Albert Folguera portava 19 anys a l’Igualada Hoquei Club, que són també els anys que el club no destituia cap entrenador (lúltim va ser Freddy Portella). Gairebé dues dècades al club, 13 com a jugador , en els quals va guanyar tots els títols de l’entitat (entre ells 6 Copes d’Europa i 5 Lligues) menys l’última supercopa d’Europa, i ara en feia 5 que era el tècnic del primer equip. Com a entrenador no ha aconseguit títols, però, ha arribat a 5 finals, dues de la Lliga i de la Copa del Rei i una de la Lliga Europea. Fa poc més d’un mes ja s’havia anunciat que no continuaria a la banqueta la pròxima temporada. El seu substitut serà l’igualadí Francesc Monclús.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *