VIC 8- IHC 3. ELIMINATS.

L’Hormipresa Igualada no ha pogut superar el 2 a 0 que tenia el Vic en l’eliminatòria de quarts de final de la lliga i ha quedat eliminat després de perdre per un excessiu 8 a 3 a l’Olímpic de Vic. D’aquesta manera els igualadins han perdut la tercera posició que havien aconseguit a la lliga regular i han baixat dos llocs, fins al cinqué. Això farà que l’any que vé l’IHC disputi la copa de la Cers, una competició que, per cert, encara no ha guanyat mai. El partit ha suposat també l’adéu a Guillem Cabestany després de 6 temporades a Igualada i de fet per extensió l’inici d’una nova época amb l’arribada de Francesc Monclús a la banqueta.

El tercer partit de la sèrie ha tingut els mateixos ingredients dels altres dos. Un Vic molt afortunat, amb una eficàcia per sobre del que és normal (a la segona part del 50%, 10 remats, 5 gols), amb ajudes arbitrals decisives sobre tot a la primera part, i un Igualada, amb Peralta a la banqueta, lluitant fins a l’extenuació sense gens de sort (tant a la primera com a la segona part els igualadins van rematar molt més que el Vic a porta , 13 per 11 a la primera i sobre tot 19 per 10 a la segona). La suma de tot plegat ha eliminat als igualadins que no han llençat en cap moment la tovallola, malgrat el correctiu, com ho demostra que els dos últims gols de Montferri i Raventós van arribar als últims 3 minuts.

El partit ha començat molt bé amb un gol de penal de Cabestany (l’últim amb la samareta arlequinada), però l’aventatge només ha durat un minut. Corominas ha establert l’empat després que els àrbitres, Garcia i Mariñas, no xiulessin una falta a Cabestany que havia caigut a terra. Es dona la circumstància que si no era falta al Guillem, ho era del Guillem, perquè retenia la bola a terra. Els àrbitres han deixat seguir jugant i d’aquí ha vingut el gol de l’empat. 6 minuts després, segona ajuda dels àrbitres. Primer marquen un bloqueig en atac trencant la línia que havien mantingut fins aleshores, no assenyalant els que el feia el Vic i després s’empassen la piscina que fa Corominas dins de l’àrea. Ordeig marca el penal i el Vic ja ha fet la feia. Torna a anar per davant en el marcador. Per sort l’Oriol atura un segon penal (dels 3 més una falta directa que van assenyalar els àrbitres), segurament l’únic que ho era. La mala sort majúscula que ha perseguit a l’IHC en aquest playoff apareix alehores quan en la jugada següent Cabestany ha enviat al travesser un llençament de penal que podria haver significat el 2 a 2. En canvi un remat exterior de Gaspar canvia el resultat a la fi de la primera part en un 3 a 1 molt complicat de remuntar. Tot i que Torras ha disposat de l’oportunitat de reduir distàncies amb un altre penal que ha sortit desviat.

La segona part ha començat fatal per l’IHC amb un gol des de mitja pista de Gaspar, al servei d’una falta que ha començat a construir la golejada, que ja s’ha acabat de materialitzar amb un penal inexistent per una bola aixecada dins de l’àrea per Pujadas, que els àrbitres li han marcat a Càceres, malgrat les protestes del capità de l’Igualada. Ha marcat Pujadas, com també ho ha fet després Roca, en una falta directa rigurossíssima per una empenta de Càceres com a últim defensor. Al Vic tot l’hi entrava, fins arribar al 8 a 1, mentre l’IHC seguia pedalant, amb més cor que cap, per reduir diferències, cosa que ha aconseguit al final amb el 8 a 3. El primer mambo en contra dels últims 15 anys. Els segons fianls del partit han estat molt emotius amb un Cabestany que prenia consciència que era el seu adeu a la samarreta que ha defensat durant 6 temporades. Un altre cop un gran jugador de l’Igualada s’acomiada amb llagrimes als ulls amb una derrota, i una eliminació, a la comarca d’Osona. L’anterior va ser Santi carda a Voltregà. la història és repetiex.

CP VIC: Agramunt, Corominas (1), Ordeig (1), Gaspar (2), Pujadas(2), equip inicial. Roca (2), Casadevall, Lopez.

HORMIPRESA IGUALADA: Bargalló, Càceres, Cabestany (1), Edu i Busquets, equip inicial. Montferri (1), Torras, Raventós (1) i Hinojal.

GOLS: 0-1 Cabestany, penal (m 1), 1-1 Corominas (m 2’30), 2-1 Ordeig, penal (m 8), 3-1 Gaspar (m 22). SEGONA PART. 4-1 Gaspar (m 0’58), 5-1 Pujads, penal (m 7), 6-1 Roca, FD (m 12), 7-1 Roca (m 17), 8-1 Pujadas (m 18), 8-2 Raventós (m 22), 8-3 Montferri (m 23).

RAMON PERALTA

P- No ha pogut ser. De tota manera un resultat excessiu per l’esforç dels teus jugadors, no?

PERALTA- Si, la veritat és que he felicitat els jugadors, perquè han lluitat fins al final, ho han intentat en tot moment. S’han buidat a la pista. No ens han sortit bé les coses i en canvi ells han tingut una eficàcia que ni en l’handbol. A la segona part 10 remats 5 gols. A més ha aprofitat les errades dels àrbitres, sobre tot a la primera part, que els han ajudat a posar-se per davant quan nosaltres ens haviem avançat en el marcador. No ho hem pogut aconseguir.

P- I ara, que Ramon?

PERALTA- Ara ja entrem en una nova temporada. En una nova época. Amb un nou entrenador i amb noves il.lusions. No sé exactament com afrontarem aquest mes que ens queda abans de les vacances, però suposo que l’aprofitarem per començar el treball amb el Francesc.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *