CATALUNYA S’EMPORTA EL TORNEIG INTERNACIONAL FELTOR

La selecció nacional de Catalunya ha guanyat el Torneig Internacional Feltor en imposar-se per 3 a 12 a l’equip local, el Sant Celoni. El partit ha suposat el debut amb la selecció del davanter igualadí Edu Fernàndez, que ha sortit al cinc inicial i que ha marcat tres dels gols de la selecció. A l’equip de Jordi Camps també hi ha figurat un dels dos campions del mon igualadins, el capità David Càceres. La resta de l’equip l’han format Llaverola, Tibau, Guillen, Torra, Carbó, Rodri i Freixas. Com és pot comprobar el 50 per cent de la nacional ha estat de color clarament igualadí.

Aquest diumenge la selecció disputarà el segon memorial Berni al pavelló del Prat contra el Piera. Per aquest partit el seleccionador ha convocat 4 jugadors de l’Hormipresa Igualada, David Càceres, David Busquets, Edu Fernàndez i Oriol Bargalló, que d’aquesta manera debutarà també amb la selecció nacional de Catalunya.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *