CATALUNYA S’IMPOSA TAMBÉ AL MEMORIAL BERNI

La selecció nacional de Catalunya, amb 4 jugadors de l’Hormipresa Igualada s’ha adjudicat el segon Memorial Berni, que s’ha disputat aquest diumenge a la tarda al pavelló del Prat a Piera, després de derrotar per 1 gol a 7 a l’equip local. Els dos campions del mon de l’IHC, David Càceres i David Busquets han sortit d’inicial i Busquets ha fet un dels gols de la selecció. Edu Fernàndez segueix tant fi davant de porta com durant la lliga i ha estat autor de dos gols més, en el seu segon partit amb la selecció. El gran protagonista ha estat, però, l’Oriol Bargalló. El porter de l’Igualada ha debutat amb Catalunya. Ha jugat tota la segona part i ha mantingut la porteria a zero fins a falta d’un minut pel final quan ha vingut el gol de l’honor del Piera, un equip per cert format en la seva gran majoria per jugadors formats a la pedrera igualadina.

Ara el seguent compromís de la selecció serà el torneig oficial de la Tarradellas Cup que s’ha de disputar a Blanes el 31 d’aquest mes i l’1, 2 i 3 de juliol.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *