MONCLÚS, LÓPEZ I OLVERA, NOVETATS ESPORTIVES A l’ASSEMBLEA D’AVUI

L’Igualada Hoquei Club fa aquest vespre, a les 8 al Cercle Mercantil, la seva assemblea anual de socis. La directiva de l’IHC farà balanç econòmic i esportiu de la temporada que tot just s’acaba i explicarà les novetats de la pròxima, amb les novetats de Francesc Monclús com a entrenador, del davanter Dani López i d’Ivan Olvera com a nou preparador físic.

La plantilla del primer equip de l’Hormipresa Igualada assistirà a l’assemblea, inclosos els tres seleccionats per Catalunya, Càceres, Busquets i Bargalló, que estan concentrats a Blanes on avui arrenca la Tarradellas Cup.

Catalunya tindrà l’oportunitat d’enfrontar-se a grans seleccions com Itàlia o Argentina, amb un renascut Panchito, per primera vegada després de la tupinada de Fresno i mentre s’espera la decisió del TAS de Lausanne al recurs presentat per la Federació Catalana. Al torneig només hi falten Espanya, que va declinar la invitació per no haver-se d’enfrontar a Catalunya, i Portugal.

La selecció, que intentarà revalidar el títol que va obtenir l’any passat, no debutarà fins demà. Els partits programats per avui són:

Itàlia- Reno World’s All Stars (a les 6 de la tarda)

Blanes- Suïssa ( a les 8)

Argentina- Reno (a les 10 de la nit)

La Tarradellas Cup suposarà també la segona aparició d’aquesta selecció mundial, amb figures de la talla de Negro Paez, Alves, Benito o Salinas, auspiciada per l’empresa que dirigeix l’ex-porter de l’Igualada, Josep Vigueras.

P- Josep, ja ens ho havies avançat. Volies que la Reno World’s All Stars tingués continuitat.

VIGUERAS- Si, exacte. Nosaltres volien tirar endavant amb aquesta idea. I de moment tenim invitacions del Brasil, de Portugal, a Lisboa i a Porto. I també a Itàlia s’han mostrat interessats de repetir l’exhibició que vam fer al Palau Blaugrana.

P- Aquesta és una selecció pensada per defensar l’espectacle, no?

VIGUERAS- Si, el que pretenem de fet és que els federatius se n’adonin que hi ha possibilitats per millorar aquest esport. I que els jugadors estan disposats a participar en iniciatives com aquestes, més enllà de les competicions de club, per intentar donar-li espectacularitat al nostre esport. I no sé si hi hem tingut res a veure, però ara la Federació Espanyola, acaba d’aprovar canvis en el reglament per intentar donar més espectacle. Això és el que pretenem. Fins i tot hem editat un DVD amb les millors imatges dels canvis que es van provar al Palau, perquè els directius de l’hoquei ho puguin veure. El que volem és que es vegi que hi ha gent que volen que l’hoquei tiri endavant.

P- Però aquesta vegada, a més de la reivindicació de l’espectacle, participeu en un torneig oficial. Vindreu a guanyar, suposo.

VIGUERAS- Si, si, venim a buscar el títol. El premi econòmic però no ens el quedariem. El repartiriem entre els jugadors i una ONG de la comarca de Blanes. El president del Blanes, en Ridaura, ja ens ha dit que voldria que tornessim l’any que vé, perquè donem imatge i prestigi al torneig per la talla dels jugadors que portem.

P- Parlant precisament d’això, costa molt reunir tants bons jugadors?

VIGUERAS- Costa, costa. Haig de dir de tota manera que els jugadors mostren molt bona predisposició, potser perquè sóc un home d’hoquei de tota la vida, o perquè tenim un seleccionador de talla mundial. Tot plegat dóna imatge de serietat. I no és cosa de diners. No els paguem, però això si, els mimem molt. Els tractem el màxim de bé que podem, cuidem els detalls, els fem regals… però costa, costa. Ara mateix hem tingut problemes amb Itàlia, perquè hi ha hagut un plante dels veterans a la selecció i la Federació no els ha deixat venir a la Reno. I els clubs tenen por que els jugadors se’ls lesionin. Però vaja, ho demanem per escrit, tot ho fem molt correcte i ens n’acabem sortint. La veritat és que rebo un feeling molt gran de col.laboració.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *