ASSEMBLEA I SELECCIÓ

Amb la plantilla del primer equip de vacances, l’actualitat a l’Hormipresa Igualada passa per dos fronts. Un, l’assemblea que es farà demà al Cercle Mercantil i l’altra la participació de tres jugadors de l’IHC, Càceres, Busquets i Bargalló, a la Tarradellas Cup amb la selecció de Catalunya. Precisament aquest dimecres els homes de Jordi Camps fan el seu primer entrenament a la pista de Blanes. Els seleccionats ja s’hi quedaran concentrats a l’espera del debut de Catalunya divendres. De tota manera els 3 igualadins abandonaran la concentració per poder assistir a l’assemblea de demà.

Més notícies relacionades amb l’IHC. El Lleida Llista ha fitxat un altre jugador format a la base de l’Igualada, David Renom que d’aquesta manera s’afegeix a Albert Soteras, amb qui ha jugat aquestes 2 últimes temporades a Vilafranca. A l’equip s’hi trobaran un altre anoienc: el davanter Marc Soler de Piera., que aquesta última temporada ha format part del Vigo Stick. L’equip que entrenarà l’igualadí Joan Carles s’ha marcat com a objectiu l’ascens a la Ok LLiga.

Per cert aquest dilluns s’ha fet un pas important de cara a la creació d’una lliga professional d’hoquei patins. Els equips de la Ok Lliga que pertanyen a l’ACH, l’associació de clubs, han encarregat un estudi de viabilitat per la temporada 2006-2007 a un advocat expert en dret esportiu. De moment el primer requisit per aquesta lliga, que és la legalització de la mateixa ACH, ja quedarà resolt aquesta mateixa setmana amb la seva aprovació per part del ministeri de l’Interior. A partir d’aquí el següent pas serà convidar a incorporar-s’hi al Liceo de la Corunya que és l’unic de la OK LLiga que no en forma part. L’últim pas per la creació d’aquesta lliga professional seria obtenir el vist i plau de la federació espanyola. Els clubs es tornaran a reunir el pròxim mes de setembre.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *