CANVIS A LES COMPETICIONS EUROPEES

El Comité central del CERH, el comité europeu d’hoquei patins, va aprovar a la reunió que va fer aquest cap de setmana a Mira, Portugal, amb motiu del Campionat d’Europa Femení, una sèrie de canvis en les competicions europees.

El més destacat afecta a la Final Four de la lliga Europea. A partir de la temporada vinent s’abandona la fòrmula de dues semifinals i final i es passarà a disputar una lligueta entre els 4 equips classificats, amb la qual cosa la competició s’amplia un dia més.. La mesura va tenir l’oposició de la Federació Espanyola perquè considera que es podria arribar a la tercera jornada amb tot ja decidit.

A la reunió de Mira també es va estudiar un canvi de competició en la CERS, a proposta de la FEP. Es tractaria de suprimir les actuals eliminatories a doble partit per 4 o 5 grups a disputar en diferents seus de diversos països. Els campions d’aquests grups es classificarien directament per semifinals. Els motius d’aquesta proposta són reduir les dates dels calendaris i promocionar l’esport en aquests països que acollirien cadascuna d’aquestes seus. De tota manera aquesta proposta encara no serà efectiva l’any que vé ja que s’han d’acabar de definir alguns detalls. Per tant no afectarà la participació de l’Hormipresa Igualada a la pròxima edició de la Cers, de la que per cert ja se’n saben les dates. Les eliminatòries prèvies es disputaran el 3 i el 17 de Desembre. 7 i 14 de gener els vuitens de final, 4 i 11 de Febrer els quarts, 4 i 11 de març les semifinals i 8 i 22 d’Abril la gran final.

Per acabar el CERH també va aprovar la disputa per primera vegada d’una competició europea femenina de clubs.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *